Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

Краснопільський селищний голова Юрій Яремчук разом з секретарем селищної ради Іриною Юхтою з робочим візитом відвідали Тур’янську сільську раду

Дата: 08.11.2018 16:22
Кількість переглядів: 1194

Керівник громади провів зустріч з працівниками та сільським головою Людмилою Гуцал, керівниками закладів соціальної сфери, де обговорив питання щодо подальшої співпраці з сільською радою в умовах приєднання територіальної громади до Краснопільської ОТГ.

Як зазначалося раніше, відповідно до Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо добровільного приєднання територіальних громад" Тур'янська сільська рада своїм рішенням "Про надання згоди на добровільне приєднання територіальної громади до об'єднаної територіальної громади" від 13.12.2017 року дала згоду на приєднання до Краснопільської ОТГ. Юридичним завершенням цього процесу стане проведення виборів депутата, що мають відбутися 23 грудня 2018 року. Приєднана громада стає старостинським округом в ОТГ. При цьому, голова приєднаної громади гарантовано отримує повноваження старости і стає членом виконкому об’єднаної громади.

Юрій Яремчук наголосив на необхідності до першого січня 2019 року, відповідно до чинного законодавства узгодити всі процедурні питання, взяти на баланс селищної ради майно та заклади соціальної сфери, зокрема, місцевий фельдшерський пункт, навчально-виховний комплекс та інші заклади, які перебувають у власності Тур’янської сільської ради.

В ході поїздки очільник громади оглянув ділянку дороги на одній із вулиць, ремонт якої був здійснений за кошти сільської ради, крім того, до кінця року планується ремонт доріг в межах села і на інших ділянках.

- Тур’янська сільська рада є добрим прикладом та моделлю стабільного розвитку сільської території. Ця сільська рада приємно вражає надзвичайно гарними й ошатними об’єктами соціальної сфери, благоустроєм та створенням комфортних умов проживання її мешканців. Звичайно ми будемо підтримувати прагнення мешканців Тур’янської громади покращувати інфраструктуру, але вже в рамках Краснопільської ОТГ, - відмітив Юрій Яремчук.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь