A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

ЮРІЙ ЯРЕМЧУК ВЗЯВ УЧАСТЬ У VІІ ЗАСІДАННІ РАДИ РЕГІОНАЛЬНОГО РОЗВИТКУ

Дата: 12.11.2018 23:29
Кількість переглядів: 822

Під час засідання Ради регіонального розвитку учасники делегації від Сумщини говорили про успіхи нашої області, її здобутки та перспективи

Зокрема голова Краснопільської об’єднаної територіальної громади Юрій Яремчук розповів про успішне впровадження реформи на прикладі своєї громади.

«Надзвичайно приємно, що рішення, які обговорюються на засіданнях Ради регіонального розвитку, втілюються потім в життя, як наприклад, питання щодо передачі землі у власність ОТГ, яке є дуже важливим для нас, – говорив він. – Цей рік був продуктивним для нашої громади, адже ми отримали ЦНАП європейського зразка, збудований у рамках проекту «U-LEAD з Європою». Крім того, продовжується робота зі створення Нової української школи. Потрібно зазначити, що на ремонт доріг буде використано близько 36 мільйонів гривень з державного бюджету. Таких коштів дороги Краснопільщини не бачили більше десяти років стовідсотково. Усі проекти, які ми сьогодні реалізували в своїй громаді, спрямовані на розвиток ОТГ, на покращення життя її жителів».

На засідання Ради регіонального розвитку розглядалися питання розвитку правової держави, української армії, української ідентичності. А також керівництво держави озвучило історії успіху в регіонах, крім того, мова йшла про масштабні інфраструктурні проекти та плани на майбутнє.

«Сільські амбулаторії не єдиний внесок держави в розвиток сільських територій. Я ініціюю виділення в наступному році 3 мільярдів гривень на підключення сільських шкіл до Інтернету, на модернізацію опорних шкіл, на придбання шкільних автобусів»,  – сказав Президент в ході роботи Ради регіонального розвитку.

За інформацією сайту Сумської облдержадміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь