A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

СУЧАСНЕ ОБЛАДНАННЯ – ПЕРЕДУМОВА ЕФЕКТИВНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ОСВІТНЬОГО ПРОЦЕСУ

Дата: 16.11.2018 14:27
Кількість переглядів: 915

Розвиток освіти для Краснопільської  об’єднаної територіальної громади є одним з пріоритетних завдань та індикатором розвитку громади в цілому. За 2018 рік система освіти Краснопільщини зазнала реформувань та модернізації.

Так, в рамках концепції Нова українська школа, задля створення нового освітнього простору, забезпечення якісної, сучасної та доступної загальної середньої освіти депутатами селищної ради під час останньої сесії було виділено кошти на придбання ноутбуків для кабінетів природничо-математичного циклу Краснопільської ЗОШ І-ІІІ ступенів, придбання мультимедійного обладнання для кабінетів природничо-математичного циклу для Угроїдської ЗОШ І-ІІІ ст., Чернеччинського НВК, Краснопільської гімназії та придбання меблів і мультимедійного обладнання для кабінету основ здоров’я Хмелівської школи.

Також виділено кошти селищного бюджету на придбання сценічних костюмів для хореографічного колективу «Доміно» Центру дитячої та юнацької творчості Краснопільської селищної ради, що в подальшому забезпечить естетичний вигляд та якісну творчу роботу колективу.

Крім того, частина коштів була спрямована на підтримку медичних закладів первинної ланки.

- Ми і надалі будемо працювати над наповненням селищного бюджету, щоб мати фінансові можливості для реалізації тих чи інших завдань. Попереду ще багато планів, що потрібно втілити в життя в навчальних закладах громади зокрема. Ми чітко розуміємо важливість освіти як пріоритетного напряму розвитку суспільства. Увага до підростаючого покоління дуже важлива, адже саме теперішнім учням у майбутньому продовжувати розбудовувати країну та Краснопільщину, - зазначив Краснопільський селищний голова Юрій Яремчук.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь