A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

ВІДБУЛОСЯ ПОЗАЧЕРГОВЕ ЗАСІДАННЯ ДВАДЦЯТЬ ДРУГОЇ СЕСІЇ КРАСНОПІЛЬСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ СЬОМОГО СКЛИКАННЯ

Дата: 20.11.2018 14:42
Кількість переглядів: 981

20 листопада 2018 року під головуванням селищного голови Юрія Яремчука відбулася двадцять друга сесія Краснопільської селищної ради об'єднаної територіальної громади, у ході якої було прийнято 11 рішень порядку денного, які попередньо були детально опрацьовані на постійних комісіях селищної ради.

Серед числа розглянутих питань, відповідно до норм Закону України «Про добровільне об`єднання територіальних громад» депутати селищної ради прийняли рішення «Про надання згоди  на безоплатне прийняття зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ Краснопільського району КНП «Краснопільський РЦПМСД» та майна у комунальну власність Краснопільської селищної ради».

- Для нас це дуже серйозний крок, велика фінансова і моральна відповідальність, тим більше, що й сама первинна медицина перебуває у стані реформування. Головним завданням для громади залишається збереження мережі сільських медичних закладів і не допущення погіршення якості надання медичних послуг населенню. Лікарі та інший медперсонал безперечно повинні мати достойну зарплатню а заклади мають бути забезпечені усім необхідним, - наголосив у ході обговорення даного питання Юрій Яремчук.

Крім того, депутати внесли зміни до рішення селищної ради від 22.12.2017  "Про селищний бюджет на 2018 рік", згідно якого, зокрема, передбачається виділення коштів на співфінансування реалізації проекту будівництва футбольного поля зі штучним покриттям на території Осоївського навчально-виховного комплексу. Також депутати внесли зміни і доповнення до Програми економічного і соціального розвитку Краснопільської селищної ради на 2018 рік.

Також серед числа прийнятих рішень важливим було питання «Про придбання соціального житла для дітей-сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа». Так, у рамках реалізації державної політики в сфері соціального захисту прав дітей-сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа, відповідно до Порядку та умов надання у 2018 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, та забезпечення житлом дітей-сиріт, осіб з їх числа за рахунок субвенції з державного бюджету селищна рада придбаватиме однокімнатну квартиру загальною площею 35,5 кв.м., як соціальне житло для дітей-сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа.

Своїм рішенням депутати селищної ради розглянули та затвердили Програму захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру Краснопільської селищної ради на 2019-2023 роки.

У ході сесії також прийнято ряд рішень, які стосуються затвердження технічної документації із землеустрою та погодження щодо затвердження проектів землеустрою, надано матеріальну допомогу жителям громади.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь