Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

Відбувся другий практичний семінар проекту «Енергоефективність у громадах II»

Дата: 26.11.2018 15:18
Кількість переглядів: 854

22-23 листопада 2018 року у м. Харків начальник відділу житлово-комунального господарства, благоустрою та комунальної власності Інна Лісун, а також головний спеціаліст відділу Олександр Щербак взяли участь у другому практичному семінарі в рамках продовження реалізації проекту  «Енергоефективність у громадах II».

Семінар проходив у Харківському центрі розвитку місцевого самоврядування (ЦРМС) під керівництвом консультанта проекту Клауса Хоппе.

Семінар був присвячений основам муніципального енергетичного менеджменту, практичним порадам з енергетичного моніторингу в муніципальних будівлях та розбудові потенціалу для створення систем енергоменеджменту в ОТГ.

 Після закінчення семінару, старший координатор проекту Володимир Перегудов  підвів підсумки перших двох семінарів, які проходили в рамках проекту «Енергоефективність у громадах ІІ», а також поділився планами на майбутнє, які допоможуть успішно запровадити систему енергетичного менеджменту у громадах.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь