Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

СЕМІНАР-НАРАДА ЩОДО ЗАЛУЧЕННЯ МІЖНАРОДНИХ КОШТІВ ТА ГРАНТІВ

Дата: 28.11.2018 15:48
Кількість переглядів: 907

Краснопільський селищний голова Юрій Яремчук провів робочу нараду з представниками закладів освіти та культури об’єднаної громади з питань написання проектів для участі у різного роду державних і міжнародних конкурсах та проектах.

- Участь та представництво Краснопільської ОТГ в різних проектах та грантах є однією із передумов забезпечення розвитку інфраструктури громади, зміцнення матеріальної бази закладів соціальної сфери тощо. Аналіз міжнародного досвіду показує, що в багатьох розвинених країнах світу одним з важливих завдань органів місцевого самоврядування є спрямування роботи на пошук позабюджетних альтернативних джерел фінансування та налагодження співпраці з міжнародними фондами, програмами та грантами, - звертаючись до присутніх наголосив Юрій Яремчук.

Тому, враховуючи обмеженість бюджетних коштів, важливим напрямком роботи органів місцевого самоврядування, закладів соціальної сфери та установ комунальної власності повинна стати робота спрямована на пошук позабюджетних джерел фінансування з міжнародних фондів, програм та грантів.

Під час наради начальник відділу економічного розвитку, інвестицій та регуляторної діяльності Віталій Расторгуєв довів присутнім інформацію про потенційні та відкриті на сьогоднішній день гранти та програми для освітян та працівників культури. Він також надав рекомендації як в подальшому знаходити потрібні гранти і з чого слід починати.

- Сподіваюсь, що ця інформація стане корисною в організації роботи спрямованої на залучення додаткових фінансових ресурсів, - зазначив Юрій Яремчук.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь