A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

Відбулася нарада з в.о. старост старостинських округів Краснопільської селищної ради, яку провів селищний голова Юрій Яремчук

Дата: 28.11.2018 16:04
Кількість переглядів: 944

Під час засідання обговорювалися питання благоустрою населених пунктів, функціонування закладів соціальної сфери громади та ряд інших важливих питань життєдіяльності старостинських округів.

Зокрема, розглядалися питання укладення договорів та залучення техніки для розчистки доріг від снігу, завершення робіт та подальші плани на наступний рік з відновлення мережі вуличного освітлення та діяльність закладів соціальної сфери у зимовий період.

Окремо було обговорено питання організації фінансового забезпечення Краснопільської ОТГ, формування спільного бюджету на 2019 рік, визначення основних завдань та напрямів діяльності на наступний рік.

Підсумовуючи результати робочої наради Юрій Яремчук наголосив, що всі розглянуті питання мають бути постійно в полі зору керівників старостинських округів.

- Ми не повинні забувати, що за нами стоять люди, зі своїми проблемами та питаннями, тому мусимо постійно працювати над поліпшення умов проживання кожного жителя громади, - наголосив Юрій Яремчук.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь