Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

Підсумки конкурсу «Учитель року - 2018»

Дата: 29.11.2018 16:43
Кількість переглядів: 1185

28 листопада 2018 року - урочистий та хвилюючий день для учасників І (зонального) туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2019». Протягом двох днів  вчителі змагалися за право гідно представити Краснопільщину на обласному рівні. Для цього конкурсантам необхідно було подолати багато конкурсних випробувань: «Методичний практикум», «Проект», «Тестування з фахової майстерності», «Урок», «Практична робота».

Переможцем конкурсу «Учитель року - 2019» у номінації «Основи здоров’я» стала вчитель Хмелівської ЗОШ І – ІІІ ступенів Чичикало Валентина Миколаївна, лауреатами – Тарасова Наталія Андріївна (Самотоївська ЗОШ  І-ІІІ ст.), Демченко Наталія Олександрівна (Угроїдська ЗОШ І-ІІІ ст.), Бєсєдіна Людмила Миколаївна (Славгородська ЗОШ І-ІІІ ст.). Учасників вітали: секретар Краснопільської селищної ради Ірина Юхта, начальник відділу освіти Краснопільської селищної ради Лариса Дерев’янченко та голова Краснопільської територіальної профспілки працівників освіти і науки України Володимир Чуприна. Концертні номери учасникам змагань та глядачам дарували дитячі колективи Центру дитячої та юнацької творчості.

Переможець та лауреати конкурсу отримали грамоти відділу освіти Краснопільської селищної ради, у дарунок - квіти, грошові винагороди й цінні подарунки від організації профспілки працівників освіти та спонсорів. Вручаючи нагороди та вітаючи учасників і переможця, Ірина Юхта зазначила: «Конкурс для вчителя щодня, на кожному уроці – це випробування на професіоналізм, майстерність, людяність, на вміння працювати творчо.  Щоб бути частиною стрімкого і мобільного, високотехнічного й креативного світу важливо навчитися продукувати сміливі й інноваційні ідеї. І саме від таких учителів залежить наше майбутнє».

Дякуємо за надання спонсорської допомоги приватним підприємцям Чикаловій О.Д., Цибулько В.А, Лупці Л.В., Дяченко Л.Д.

Вітаємо Чичикало В.М. з перемогою та бажаємо гідно представити Краснопільську селищну раду на обласному турі!

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь