A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

РОЗГЛЯНУТО РЯД НАГАЛЬНИХ ТА АКТУАЛЬНИХ ПИТАНЬ В ГАЛУЗІ ОСВІТИ КРАСНОПІЛЬСЬКОЇ ГРОМАДИ

Дата: 05.12.2018 23:41
Кількість переглядів: 808

5 грудня  під головуванням начальника відділу освіти Краснопільської селищної ради відбулася колегія відділу освіти. На порядок денний колегії було винесено питання «Про виконання Закону України «Про дошкільну освіту» в закладах дошкільної освіти Краснопільської селищної ради», «Про організацію діяльності психологічних служб в закладах освіти Краснопільської селищної ради» та «Про роботу закладів освіти Краснопільської селищної ради з реалізації обласного соціально-освітнього національно-патріотичного проекту «Голос крові: ми - Українці»». За підсумками колегія ухвалила рішення, які потребують вирішення в закладах освіти.

По закінченню колегії відбулася нарада керівників закладів освіти за участю Краснопільського селищного голови Юрія Яремчука. На нараді розглянуто ряд нагальних та актуальних питань в галузі освіти Краснопільської громади. Зокрема, розглянуто питання про виконання норм харчування в закладах освіти, наповнювання сайтів закладів освіти та доступ до публічної інформації, проведення атестації педагогічних працівників, участь учнів закладів освіти у обласних конкурсах та олімпіадах та інших заходах. Особливої актуальності набуло питання ведення ділової документації в закладах освіти, яке було вирішено через залучення до обговорення начальника архівного відділу Краснопільської РДА Ніни Гергели. З коротким доповідями виступили методист методичного кабінету Наталія Кузіна, заступник головного бухгалтера Оксана Бесараб, бухгалтер Валентина Падалка, спеціалісти відділу освіти Ірина Гургура та Аліна Мостова, методист методичного кабінету Раїса Прилєпа.

Підсумки 2018 року та планування бюджету громади на 2019 рік разом з керівниками закладів обговорив селищний голова Юрій Яремчук. Керівник громади націлив увагу присутніх на доцільності та важливості участі закладів освіти у конкурсах, проектах та грантах, залучення спонсорської благодійної допомоги, важливість громадської думки та активної позиції колективів закладів освіти у розвитку громади в цілому. Селищним головою підведено підсумки роботи за 2018 рік та окреслено плани на 2019 рік.

Підвела підсумки наради і начальник відділу освіти Лариса Дерев’янченко, яка відмітила, що лише сумлінна та творча праця може дати результат, тому керівникам закладів освіти громади є над чим працювати у 2019 році та враховувати вже набутий досвід у 2018 році. Лариса Леонідівна завжди підтримує ініціативу від керівників та педагогів та відкрита до нових ідей.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь