Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

ЮРІЙ ЯРЕМЧУК ПРИВІТАВ ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦІВ, УЧАСНИКІВ АТО ТА ВОЛОНТЕРІВ З ДНЕМ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ

Дата: 06.12.2018 15:37
Кількість переглядів: 1267

Сучасні Збройні Сили України проходять випробувальний етап свого становлення в умовах ведення бойових дій. Військовослужбовці української армії вже не ті, якими були раніше. Їх відрізняє високий бойовий дух та справжній військовий вишкіл.

6 грудня в приміщенні Крайснопільського райвійськкомату відзначили День Збройних Сил України та Всесвітній День волонтера. З нагоди цих свят до присутніх звернулися Краснопільський селищний голова Юрій Яремчук, голови райдержадміністрації Сергій Хрупа та районної ради Віталій Савоненко, військовий комісар Краснопільського райвійськкомату Андрій Нагорний.

- Щиро вдячний кожному з вас за самовідданість, патріотизм, за справжній бойовий дух, який ви демонструєте щодня. Здоров’я вам, тепла та затишку у родинах, - зазначив Юрій Яремчук.

Водночас селищний голова щиро дякував волонтерам, людям, які не рахуючись ні з чим надають таку вкрай необхідну допомогу військовослужбовцям на передовій.

- Сердечно вдячний і вам, волонтери, за бажання приносити користь суспільству, за чуйність і віру у свій народ. Завдяки вашій активній позиції та швидкому реагуванню, бійці отримують таку необхідну допомогу, - звернувся до волонтерів Краснопільщини Юрій Яремчук.

З нагоди свят Грамотами були відзначені учасники бойових дій, АТО та волонтери.

Також цього дня Юрій Яремчук разом з заступником селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Василем Лавріненком відвідали батьків військовослужбовця, старшого сержанта Володимира Жаботинського з Краснопілля. Керівник громади виконав приємну місію, вручив лист-подяку його батькам Івану Павловичу та Марії Федорівні від командира оперативної групи основного командного пункту військової частини А1476 за те, що вони виховали воїна-захисника, яким пишається Українське військо, держава і народ.

Юрій Яремчук побажав родині міцного здоров’я, злагоди і благополуччя, достатку та наснаги.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь