A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

Під головуванням голови громади Юрія Яремчука 6 грудня відбулося чергове засідання виконавчого комітету.

Дата: 07.12.2018 08:24
Кількість переглядів: 979

Під час засідання було обговорено ряд питань і прийнято відповідні рішення, що мають важливе значення для життєдіяльності селищної ради. Перш за все члени виконкому прийняли рішення «Про надання дозволу  на проведення будівельних робіт», яким передбачено надання згоди управлінню капітального будівництва Сумської обласної державної адміністрації провести другу чергу робіт Краснопільської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів, а саме внутрішніх інженерних робіт та оздоблення приміщень.

Згідно чинного законодавства на засіданні виконкому було заслухано звіти про проведену роботу за рік виконуючого обов’язки старости Осоївського старостинського округу Бондар О.В.  та виконуючого обов’язки старости Чернеччинського старостинського округу Рагуліна І.Ф.

Також члени виконкому прийняли рішення «Про недопущення надзвичайних подій під час несприятливих погодних умов», «Про основні напрямки підготовки і завдання цивільного захисту Краснопільської селищної ради на 2019 рік», «Про створення та організацію консультаційних пунктів щодо дій населення у надзвичайних ситуаціях на території Краснопільської селищної ради».

З  метою приведення в належний санітарний стан території Краснопільської селищної ради та життєзабезпечення територіальної громади у 2019 році було прийнято рішення «Про проведення громадських робіт на території селищної ради у 2019 році».

Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь