A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

13 грудня 2018 року під головуванням керівника громади Юрія Яремчука відбулася чергова двадцять третя сесія Краснопільської селищної ради

Дата: 13.12.2018 21:06
Кількість переглядів: 801

У ході засідання було розглянуто 32 питання порядку денного, які попередньо були детально опрацьовані на постійних комісіях селищної ради.

Це зокрема: - «Про внесення змін до рішення селищної ради від 22.12.2017 «Про селищний бюджет на 2018 рік»; - «Про внесення змін до Програми соціального захисту населення Краснопільської селищної ради на 2018-2021 роки»; - «Про затвердження плану діяльності з підготовки регуляторних актів на 2019 рік»; - «Про організацію харчування дітей закладів загальної середньої та дошкільної освіти Краснопільської селищної ради у 2019 році» та інші.

Також відповідно Закону України «Про добровільне об’єднання територіальних громад» депутати надали згоду на безоплатне прийняття з 01.01.2019р. зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ Краснопільського району до комунальної власності Краснопільської селищної ради Комунального закладу «Краснопільська  центральна публічна бібліотека», КЗ «Краснопільська дитяча музична школа» та КЗ «Краснопільський районний Палац культури» Краснопільської районної ради і їх майна.

У ході цієї сесії також прийнято ряд рішень, які стосуються затвердження технічної документації із землеустрою, надання дозволу на розробку проектів землеустрою тощо. Депутатами обговорено та затверджено ряд майнових питань та надано матеріальну допомогу жителям громади.

Підбиваючи підсумки роботи сесії керівник громади Юрій Яремчук подякував усім депутатам за роботу.

- На наступну сесію ми маємо підготувати ряд важливих питань життєдіяльності нашої громади. Це зокрема затвердження Програми економічного і соціального розвитку та бюджету об'єднаної територіальної громади на 2019 рік. У новий рік ми мусимо входити із прийнятими відповідними рішеннями та бюджетом розвитку Краснопільської ОТГ, - резюмував Юрій Яремчук.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь