A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

ПІДТРИМКА ІНІЦІАТИВ ЛІДЕРІВ УЧНІВСЬКОГО САМОВРЯДУВАННЯ

Дата: 15.12.2018 00:00
Кількість переглядів: 904

Днями, на базі Краснопільської гімназії, відбувся саміт лідерів учнівського самоврядування, на якому учні обговорили ряд питань щодо розвитку своїх ідей та проектів з метою створення комфортних умов проживання мешканців громади. І з цими питаннями вони звернулися до Краснопільського селищного голови - Юрія Яремчука, який вислухавши пропозиції учнів підтримав ці ідеї.

Із ряду питань, найголовнішим було те, що лідери учнівського самоврядування хочуть розпочати збір речей для людей, яким дійсно це необхідно. Щоб отримати допомогу і пораду щодо цієї ініціативи учні звернулися до селищного голови та директора територіального центру соціального обслуговування.  Заручившись підтримкою посадовців акція "Візьми необхідну річ, якщо це дійсно тобі потрібно", невдовзі буде втілена в життя.

Також важливим є питання збереження навколишнього середовища. І саме з цією метою лідери учнівського самоврядування, запропонували керівнику громади організувати систему по збору відпрацьованих батарейок. Для цього необхідно облаштувати відповідні утилізатори та розташувати їх на території селища Краснопілля.

- Шановні громадяни, бережіть природу! Здайте непотрібну батарейку, і тим самим подбайте про чисте довкілля та екологічний стан рідного краю, - звернулися до жителів Краснопільщини лідери учнівського самоврядування.

В свою чергу Юрій Яремчук зазначив, що найближчим часом відбудеться спільна зустріч всіх представників учнівського самоврядування громади з селищним головою з питань розгляду та підтримки проектів у різних сферах життєдіяльності Краснопільської ОТГ - благоустрою, організації молодіжного простору, спортивної інфраструктури тощо.

- Ми маємо створити необхідні умови для всебічного розвитку нашої молоді, допомагати в реалізації їхніх ідей та проектів, - підкреслив Юрій Яремчук.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь