A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

20 грудня під головуванням голови громади Юрія Яремчука відбулося розширене засідання виконавчого комітету селищної ради

Дата: 20.12.2018 22:28
Кількість переглядів: 774

Крім членів виконкому у засіданні прийняли участь депутати селищної ради, керівники, посадові особи структурних відділів, комунальних установ, голови громадських організацій.

Головним питанням порядку денного було обговорення Програми заходів економічного і соціального розвитку та бюджету Краснопільської селищної ради на 2019 рік.

Юрій Яремчук озвучив основні напрямки і пріоритети розвитку об’єднаної громади на наступний рік, зауваживши, що у ході розроблення Програми заходів економічного і соціального розвитку попередньо було розглянуто усі пропозиції на комісіях із представниками активів старостинських округів.

- Плануючи розвиток громади, дуже важливим і ключовим є виявлення реальних потреб жителів, бачення проблем громади, визначення пріоритетів у вирішенні тих чи інших завдань тощо, - зазначив в ході своєї доповіді Юрій Яремчук.

Під час обговорення Програми економічного і соціального розвитку селищної ради  активну участь прийняли Олексій Сухіх, Микола Супрун, депутати селищної ради, Григорій Маслюк, директор КП «Краснопільська житлово-експлуатаційна дільниця», які внесли свої пропозиції до програми.

В свою чергу Лариса Василенко, начальник відділу фінансів проінформувала про основні складові  бюджету селищної ради на 2019 рік.

Про проведену роботу за рік на засіданні виконкому проінформували Дяченко О.О. - в.о. старости Хмелівського старостинського округу,    Перерва І.М. – в.о. старости Самотоївського старостинського округу і Татаренко Я.Г. – в.о. старости Угроїдського старостинського округу.

В ході засідання  члени виконкому розглянули та прийняли відповідні рішення, що стосуються надання матеріальної допомоги, затвердження Положення про здійснення організаційних заходів по створенню умов належного відбуття адміністративного стягнення у вигляді суспільно корисних робіт, затвердження проектно-кошторисної документації реконструкції вуличного освітлення в с. Чернеччина, а також затвердили плани роботи виконавчого комітету та виконуючих обов’язки старост на наступний рік.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь