Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

20 грудня під головуванням голови громади Юрія Яремчука відбулося розширене засідання виконавчого комітету селищної ради

Дата: 20.12.2018 22:28
Кількість переглядів: 834

Крім членів виконкому у засіданні прийняли участь депутати селищної ради, керівники, посадові особи структурних відділів, комунальних установ, голови громадських організацій.

Головним питанням порядку денного було обговорення Програми заходів економічного і соціального розвитку та бюджету Краснопільської селищної ради на 2019 рік.

Юрій Яремчук озвучив основні напрямки і пріоритети розвитку об’єднаної громади на наступний рік, зауваживши, що у ході розроблення Програми заходів економічного і соціального розвитку попередньо було розглянуто усі пропозиції на комісіях із представниками активів старостинських округів.

- Плануючи розвиток громади, дуже важливим і ключовим є виявлення реальних потреб жителів, бачення проблем громади, визначення пріоритетів у вирішенні тих чи інших завдань тощо, - зазначив в ході своєї доповіді Юрій Яремчук.

Під час обговорення Програми економічного і соціального розвитку селищної ради  активну участь прийняли Олексій Сухіх, Микола Супрун, депутати селищної ради, Григорій Маслюк, директор КП «Краснопільська житлово-експлуатаційна дільниця», які внесли свої пропозиції до програми.

В свою чергу Лариса Василенко, начальник відділу фінансів проінформувала про основні складові  бюджету селищної ради на 2019 рік.

Про проведену роботу за рік на засіданні виконкому проінформували Дяченко О.О. - в.о. старости Хмелівського старостинського округу,    Перерва І.М. – в.о. старости Самотоївського старостинського округу і Татаренко Я.Г. – в.о. старости Угроїдського старостинського округу.

В ході засідання  члени виконкому розглянули та прийняли відповідні рішення, що стосуються надання матеріальної допомоги, затвердження Положення про здійснення організаційних заходів по створенню умов належного відбуття адміністративного стягнення у вигляді суспільно корисних робіт, затвердження проектно-кошторисної документації реконструкції вуличного освітлення в с. Чернеччина, а також затвердили плани роботи виконавчого комітету та виконуючих обов’язки старост на наступний рік.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь