A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

КРАСНОПІЛЬСЬКУ ЗОШ І-ІІІ СТУПЕНІВ ВІДВІДАЛИ ПОВАЖНІ ГОСТІ З ОБЛАСТІ ТА ВРУЧИЛИ ЦІННІ ПОДАРУНКИ

Дата: 21.12.2018 17:51
Кількість переглядів: 695

21 грудня 2018 року  з робочим візитом до Краснопільської селищної ради завітали перший заступник голови Сумської обласної державної адміністрації Вадим Акпєров та голова Сумської обласної ради Володимир Токар.

Поважні гості разом з Краснопільським селищним головою Юрієм Яремчуком відвідали опорний заклад громади – Краснопільську ЗОШ І-ІІІ ступенів. Гостей радо зустрів директор школи Анатолій Яремчук, який зробив екскурс закладом, презентував кабінети біології, хімії, фізики, географії, української мови, які оснащені сучасним мультимедійним обладнанням. Гості побачили, що в опорному закладі активно створюється сприятливе сучасне освітнє середовище для навчання та виховання дітей, зокрема учні перших класів та пілотні другі класи забезпечені  новими меблями, сучасними мобільними партами в рамках реалізації концепції «Нової української школи». На сьогодні завершено І чергу проекту реконструкції Краснопільської ЗОШ І-ІІІ ступенів та покладено початок реалізації другої черги, а це внутрішні ремонтні роботи, про це повідомив присутнім керівник Управління капітального будівництва Анатолій Ворожко, який прозвітував про завершені роботи та планування роботи в подальшому на даному об’єкті.

Справжньою гордістю закладу після ремонту стала шкільна їдальня, яка засяла новими барвами та нещодавно обладнана сучасними меблями. Нагадаємо, що цей об’єкт було відремонтовано за кошти благодійної організації «Благодійний фонд «РАЗОМ З КЕРНЕЛ» з загальним кошторисом понад 500 тис. грн., а за кошти місцевого бюджету придбано меблі для їдальні на суму понад 150 тис. грн.

Позитивним моментом для гостей закладу стало відвідання кабінетів учнів перших класів школи. Малеча радісно поділилась враженнями від нових дидактичних матеріалів та навчання за сучасними ігровими підходами. Вчителі подякували керівництву області та громади за можливість працювати у комфортних умовах та з новітнім мультимедійним обладнанням.

На згадку про сьогоднішню зустріч гості вручили закладу освіти сертифікати на придбання інтерактивних дошок для природничо-математичних кабінетів та три ноутбуки у ці ж класи.

«Звісно, що тепло, затишок та сучасне обладнання освітнього середовища – це одна з передумов якісного навчання. Адже ми всі розуміємо, що не тільки компетентні педагоги та сучасний іструментарій створюють сприятливі умови для якісної освіти в сучасних школах. Керівництво громади та депутатський корпус вболівають за розвиток освіти, тому створення нового освітнього середовища триватиме і в подальшому для шкіл Краснопільської громади», - наголосив Краснопільський селищний голова, якого і цьому підтримали і очільники області.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь