Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

В ЗВ’ЯЗКУ ІЗ ПОГІРШЕННЯМ ПОГОДНИХ УМОВ ПРОВЕДЕНО ТЕРМІНОВУ НАРАДУ

Дата: 26.12.2018 13:43
Кількість переглядів: 1156

Краснопільський селищний голова провів термінову нараду з питань вжиття невідкладних заходів щодо забезпечення належного функціонування систем життєзабезпечення громади та оперативного реагування на можливі надзвичайні ситуації з відповідальними працівниками селищної ради, представниками комунальних установ та місцевих підприємств, з якими заключено договори на залучення спецтехніки в зимовий період.

В ході роботи обговорено алгоритм дій, спрямованих на попередження можливих надзвичайних ситуацій та забезпеченню сталої роботи об’єктів житлово-комунального господарства громади. Також було розроблено графік очистки доріг та вулиць від снігових заметів в селищі Краснопілля та старостинських округах. Для виконання вказаних робіт залучено прибиральну техніку Краснопільської ЖЕД, ДП «Краснопільський лісгосп», АФ «Хвиля», ТОВ «Теплоенерго», ТОВ АФ «Тур’янська», ФГ «Колос», ФК «Вікторія», ТОВ «Думівське», СФГ «Сімаченко М.І.» «Краснопільський райавтодор» та ряду інших підприємств, за що Краснопільська селищна рада висловлює подяку.

На даний час проблеми із рухом транспорту спостерігаються на дорогах від Краснопілля до Хмелівки, Наумівки та Угроїд. Робота по розчистці доріг снігу триває майже цілодобово.

Юрій Яремчук звернув увагу на чіткій координації дій відповідних служб з проведення заходів та мінімізації можливих негативних наслідків надзвичайних ситуацій, пов’язаних з погіршенням погодних умов, на необхідності забезпечення безперешкодного руху автотранспорту та безперебійного електропостачання закладів соціальної сфери.

- Через негоду ситуація залишається складною, але разом із відповідними службами ми робимо все можливе для її вирішення, - зазначив Юрій Яремчук.

Керівник громади дав доручення щодо готовності снігоприбиральної техніки працювати у посиленому режимі в зв’язку зі складними погодними умовами.

З метою оперативного реагування на погіршення погодних умов, вчасного розчищення доріг, надзвичайних ситуацій спричинених несприятливими погодними умовами в Краснопільській селищній раді працює телефон "гарячої лінії" за номером: 7-10-52.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь