A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

ПРИВІТАННЯ КРАСНОПІЛЬСЬКОГО СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ ЮРІЯ ЯРЕМЧУКА З НОВИМ РОКОМ ТА РІЗДВОМ ХРИСТОВИМ

Дата: 31.12.2018 11:57
Кількість переглядів: 768

Шановні жителі Краснопільської об’єднаної територіальної громади, дорогі друзі!

Від щирого серця вітаю вас та ваші родини з наступаючим Новим Роком та Різдвом Христовим!

2018 рік дав кожному з нас чимало подій та викликів. Це перший рік повноцінної роботи нашої громади. Нам вдалось вирішити багато завдань і водночас поставити нові.

Всім здобуткам року, що минає слід завдячувати, перш за все, праці та наполегливості депутатів, членів виконавчого комітету, всім працівникам бюджетної та комунальної сфер, громадським активістам та небайдужим громадянам.

Серед знакових подій життя громади в 2018 році можна відмітити відкриття оновленого, сучасного Центру надання адміністративних послуг, де тепер Краснопільчани мають можливість отримувати послуги в комфортних та зручних умовах.

З метою надання якісних освітніх послуг продовжили реалізацію державної концепції Нової української школи і тепер наші десять перших класів навчаються в новому освітньому просторі. Ми і далі продовжуватимемо реалізовувати один з найамбітніших наших проектів по реконструкції опорної Краснопільської школи.

Нарешті, в цьому році зрушили з місця питання дорожнього будівництва, в цьому році в наші дороги було інвестовано безпрецедентну для Краснопільщини суму близько 40 млн. грн. державних коштів. Ми відкривали дитячі та спортивні майданчики, проводили ремонти та зміцнювали матеріальну базу наших соціальних закладів. У центрі уваги завжди знаходились і знаходяться питання покращення рівня життя мешканців громади, поліпшення фінансового стану та економічної спроможності Краснопільської об’єднаної територіальної громади.

Сподіваюсь, що новий рік буде благодатним для Краснопільщини, України й для кожного з нас, надасть впевненість у завтрашньому дні.

Нехай ці свята принесуть вам і вашим родинам Різдвяної радості, любові, душевного спокою.
Міцного вам здоров’я, мирного неба, прихильності долі та родинного затишку. Хай у Новому році здійсняться всі ваші прагнення та сподівання, а нові ідеї втілюються в життя. Нехай Різдво Христове стане святом духовного оновлення, добра і злагоди. Сподіваюсь, що ці чудові зимові свята будуть щедрими і радісними, а Божа благодать ніколи не покине вашої оселі!

З  Новим роком! З Різдвом Христовим!

 

Краснопільський селищний голова                                                      Юрій Яремчук

 

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь