Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

Краснопільський селищний голова Юрій Яремчук з робочим візитом відвідав Краснопільську філію Краснопільської школи (Краснопільський НВК «Лісова казка»)

Дата: 03.01.2019 21:37
Кількість переглядів: 1319

На сьогодні однією з важливих реформ, що проходить в Україні є реформування системи освіти, а її результат залежить від підтримки місцевих органів влади в плані фінансування, а також від активної позиції та небайдужості самих працівників, вчителів та керівників навчальних закладів зокрема. Власне приємним є те, що дирекція цього навчального закладу не стоїть осторонь тих змін, які відбуваються в освітній сфері, а навпаки, беруть в них активну участь.

Під час зустрічі Юрій Яремчук ознайомився з роботою освітнього закладу, його матеріально-технічною базою, обговорив проблеми, які потребують вирішення вже в поточному році. Однією з таких проблем є заміна ліжок та придбання мультимедійного обладнання, на що з селищного бюджету передбачено відповідні кошти. Також слід відмітити, що з метою підготовки дошкільнят до навчання в основній школі на базі закладу впроваджується пілотний проект «Впевнений старт». Зміст програми передбачає організацію взаємодії дорослого з дитиною в таких спосіб, який забезпечує збалансований особистісний розвиток дошкільника. Програма втілює прогресивні концептуальні підходи, нові погляди на роль дитини та педагога в освітньому процесі, форми організації дитячої життєдіяльності. Реалізація програми «Впевнений старт» передбачає діяльнісний підхід, де головне завдання вихователя – організовувати життєдіяльність дошкільників у специфічно дитячих видах діяльності (спілкування, гра, образотворча, художньо-естетична тощо).

- Це дійсно цікавий проект, який потребує вивчення та згодом можливо буде впроваджений в інших дошкільних закладах громади, - зазначив Юрій Яремчук.

Крім того, мова йшла про облаштування в закладі нового освітнього простору для учнів першого класу.

- В селищному бюджеті на 2019 рік нами передбачено кошти на облаштування освітнього простору початкової ланки в усіх школах громади, з метою якісної підготовки навчальних закладів до наступного навчального року, - додав керівник громади.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь