A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

Краснопільський селищний голова Юрій Яремчук з робочим візитом відвідав Краснопільську філію Краснопільської школи (Краснопільський НВК «Лісова казка»)

Дата: 03.01.2019 21:37
Кількість переглядів: 1283

На сьогодні однією з важливих реформ, що проходить в Україні є реформування системи освіти, а її результат залежить від підтримки місцевих органів влади в плані фінансування, а також від активної позиції та небайдужості самих працівників, вчителів та керівників навчальних закладів зокрема. Власне приємним є те, що дирекція цього навчального закладу не стоїть осторонь тих змін, які відбуваються в освітній сфері, а навпаки, беруть в них активну участь.

Під час зустрічі Юрій Яремчук ознайомився з роботою освітнього закладу, його матеріально-технічною базою, обговорив проблеми, які потребують вирішення вже в поточному році. Однією з таких проблем є заміна ліжок та придбання мультимедійного обладнання, на що з селищного бюджету передбачено відповідні кошти. Також слід відмітити, що з метою підготовки дошкільнят до навчання в основній школі на базі закладу впроваджується пілотний проект «Впевнений старт». Зміст програми передбачає організацію взаємодії дорослого з дитиною в таких спосіб, який забезпечує збалансований особистісний розвиток дошкільника. Програма втілює прогресивні концептуальні підходи, нові погляди на роль дитини та педагога в освітньому процесі, форми організації дитячої життєдіяльності. Реалізація програми «Впевнений старт» передбачає діяльнісний підхід, де головне завдання вихователя – організовувати життєдіяльність дошкільників у специфічно дитячих видах діяльності (спілкування, гра, образотворча, художньо-естетична тощо).

- Це дійсно цікавий проект, який потребує вивчення та згодом можливо буде впроваджений в інших дошкільних закладах громади, - зазначив Юрій Яремчук.

Крім того, мова йшла про облаштування в закладі нового освітнього простору для учнів першого класу.

- В селищному бюджеті на 2019 рік нами передбачено кошти на облаштування освітнього простору початкової ланки в усіх школах громади, з метою якісної підготовки навчальних закладів до наступного навчального року, - додав керівник громади.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь