A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

ОБГОВОРЕНО ПИТАННЯ ДІЯЛЬНОСТІ ЗАКЛАДІВ КУЛЬТУРИ КРАСНОПІЛЬСЬКОЇ ОТГ

Дата: 08.01.2019 10:56
Кількість переглядів: 1176

З метою створення цілісної системи та підвищення ефективності роботи закладів культури районні культосвітні заклади - Краснопільський Палац культури, дитяча музична школа та публічна бібліотека з першого січня 2019 року перейшли на баланс Краснопільської селищної ради

Галузь культури це публічна галузь, де успіхи і недоліки оцінюють люди, а заклади культури – це той осередок, де людина повинна раціонально проводити свій вільний час, розвивати свої таланти, культурно відпочивати, отримувати естетичну насолоду. Тому керівництво громади приділяє особливу увагу розвитку культурної інфраструктури громади.

З метою ознайомлення з матеріально-технічною базою мережі бібліотечних закладів, бібліотечним фондом з робочим візитом Краснопільський селищний голова Юрій Яремчук відвідав дитячу та дорослу бібліотеки, а також читальний зал при Палаці культури.

З керівництвом та працівниками цих закладів обговорено питання діяльності в сфері культури в умовах реформи децентралізації та дійшли висновку, що робота цих установ має відповідати запитам мешканців громади різної вікової категорії, визначити нові напрями надання населенню культурно-мистецьких, інформаційних та дозвільних послуг на високому рівні.

Також слід зазначити, що Сумським підрозділом Центру розвитку місцевого самоврядування спільно з Краснопільською селищною радою розробляється проект по створенню громадського комунікативного Центру (LOFT-Центр) Краснопільської ОТГ, що буде діяти на базі Палацу культури, в рамках якого, одним із перших завдань буде перетворення читального залу на місце з сучасним бібліотечним простором, який би став популярним осередком відпочинку та цікавого дозвілля для дорослих та дітей.

- Ми маємо створити такий заклад, що поєднував би в собі традиційні форми роботи з інноваційними. Комунікативний центр включатиме в себе роботу кібер-хабу, інтерактивного музею, центру молодіжних ініціатив та інших послуг, - зазначив Юрій Яремчук.

Юрій Яремчук подякував працівникам закладів за культурно-просвітницьку роботу. Водночас селищний голова зазначив, що сприятиме підтримці та розвитку галузі в цілому, докладе зусиль щодо виділення додаткових коштів на зміцнення матеріальної бази тощо.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь