Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

ЗДІЙСНЮЮТЬСЯ РОБОТИ ПО ПОКРАЩЕННЮ ВУЛИЧНОГО ОСВІТЛЕННЯ

Дата: 08.01.2019 14:03
Кількість переглядів: 985

У 2018 році Краснопільською селищною радою проведено значний обсяг робіт по ремонту та відновленню мереж вуличного освітлення в громаді.

Зокрема, за останній період проведено поточний ремонт вуличного освітлення по вул. Зруб 2 в с. Глибне, здійснено відновлення мереж вуличного освітлення по вул. Курортна, вул. Набережна, вул. Конторська, вул. Степова, вул. Першотравнева в смт Угроїди. Крім того, в зв’язку з питань безпеки введено в експлуатацію освітлення по вул. Перемоги та вул. Слави, по вул. Павлова, вул. Чехова та вул. Механізаторів в смт Краснопілля. На всій території громади активно велися роботи по заміні ламп вуличного освітлення, за звітний період їх поміняно близько 300 одиниць.

Загалом протягом 2018 року відновлено понад 12,8 км мережі вуличного освітлення, загальна кошторисна вартість робіт склала понад 1,5 млн. грн. На території смт Краснопілля у 2018 році встановлено 44 сучасних LED світильників вуличного освітлення по вул. Перемоги, вул. Слави, вул. Садова, вул. Спасівська.

У 2019 році будуть продовжені роботи з відновлення мереж вуличного освітлення. Планується провести відповідні роботи в смт Краснопілля по вул. Маяковського, вул. Молодіжна, вул. Московська, пров. Лікарняний, пров.  Комунальний та в населених пунктах громади смт. Угроїди, с. Самотоївка, с. Глибне, с. Лозове, с. Чернеччина, с. Михайлівка.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь