A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

Під головуванням селищного голови Юрія Яремчука 9 січня 2019 року відбулася двадцять п’ята сесія Краснопільської селищної ради об'єднаної територіальної громади

Дата: 09.01.2019 14:25
Кількість переглядів: 834

Під головуванням селищного голови Юрія Яремчука 9 січня 2019 року відбулася двадцять п’ята сесія Краснопільської селищної ради об'єднаної територіальної громади. У ході засідання було прийнято 11 питань порядку денного.

Під час засідання було прийнято ряд рішень, які стосуються житлово-комунального господарства громади, а саме: «Про доповнення переліку об’єктів, що перебувають у комунальній власності територіальної громади Краснопільської селищної ради, які пропонуються до передачі в оренду», «Про затвердження звітів про незалежну оцінку майна, що перебуває у комунальній власності територіальної громади Краснопільської селищної ради» та затверджено протоколи засідань комісії по проведенню конкурсу на право оренди об’єкта, що перебуває у комунальній власності територіальної громади Краснопільської селищної ради, та передачу в оренду водогону с. Хмелівка, с. Осоївка та смт Краснопілля.

Під час сесії також було заслухано питання «Про роботу відділу житлово-комунального господарства, благоустрою та комунальної власності селищної ради у 2018 році». З інформацією виступила начальник відділу Інна Лісун. Вона детально зупинилася на всіх напрямках роботи відділу: водопровідно-каналізаційному господарстві, вуличному освітленні, житловому господарстві, роботі з благоустрою, дорожньому будівництві, заходах з енергозбереження та інших напрямках. Зокрема проведено конкурси на право оренди водогонів по с. Хмелівка, с. Осоївка, вул. Покровська, Соснова в смт Краснопілля, визначено надавачів послуг та проводиться робота із заключення договорів. За звітний період відділом ЖКГ комісійно обстежено та видано ордери на видалення 39 застарілих, пошкоджених, аварійних дерев. Вартість робіт по спилянню зелених насаджень склала 110,152 тис. грн.

Крім того, відділом розроблено проект рішення «Про затвердження Правил благоустрою Краснопільської селищної ради», який, разом з аналізом регуляторного впливу до проекту рішення, подано до Державної регуляторної служби. Наразі очікується його погодження з подальшим винесення на засідання сесії селищної ради. Здійснювалася робота із збору вихідних даних для розробки Плану дій сталого енергетичного розвитку та клімату Краснопільської ОТГ на 2018-2030 роки, який був затверджений на сесії селищної ради.

Відділом розроблено та здійснюється контроль за виконанням програм: «Забезпечення населення Краснопільської селищної ради об’єднаної територіальної громади якісною питною водою на 2018-2020 роки»; «Освітлення населених пунктів Краснопільської селищної ради» на 2016-2020 роки»; «Селищна цільова програма підтримки індивідуального житлового будівництва «Власний дім» на 2018 рік», інформація про хід їх виконання щороку вноситься на розгляд сесії селищної ради.

За звітний період відділом було підготовлено питань на засідання виконавчого комітету селищної ради - 28, 72 проектів рішень - на сесію та 17 проектів розпоряджень селищного голови. Також за 2018 рік з питань, що стосуються діяльності відділу, розглянуто 89 звернень громадян та 7 запитів від депутатів селищної ради та народного депутата України Сугоняко О. Л.

У ході сесії також було прийнято ряд земельних та майнових питань.

Підбиваючи підсумки сесії керівник громади Юрій Яремчук подякував депутатам за плідну працю, активність при обговоренні питань та закликав всіх присутніх до активної роботи з підготовки до наступної сесії.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь