A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

Голова Сумської обласної ради Володимир Токар та перший заступник голови облдержадміністрації Вадим Акпєров з робочим візитом відвідали Краснопільську ОТГ

Дата: 10.01.2019 16:37
Кількість переглядів: 1364

Вони разом з селищним головою Юрієм Яремчуком відвідали опорну Краснопільську школу, де поспілкувалися з її керівництвом та вчительським колективом, обговорили питання проведення IІ черги проекту реконструкції навчального закладу, а це внутрішні ремонтні роботи. Також під час розмови мова йшла про придбання навчального обладнання та зміцнення матеріальної бази школи в рамках обласних заходів фінансової підтримки опорних закладів області.

Одним із проблемних питань життєдіяльності громади, зокрема селища Краснопілля, є реконструкція очисних споруд. Ці об’єкти біологічного очищення проектувалися понад 40 років тому, по своєму технологічному призначенню не були розраховані на видалення сполук фосфату, азоту та в цілому не відповідають сучасним вимогам, впливає на тарифи по водовідведенню і є досить енергозатратними. В рамках цього питання Юрій Яремчук, спільно з обласним керівництвом побували на підприємстві, яке обслуговує очисні споруди в смт Краснопілля і надає послуги з централізованого водопостачання та водовідведення. Першим кроком у вирішенні цього питання є розробка проектно-кошторисної документації реконструкції очисних споруд. На сьогоднішній день селищною радою вивчається як вітчизняний так і міжнародний досвід проведення відповідних робіт. Краснопільська ОТГ звернулася до керівництва обласної ради та облдержадміністрації з проханням розглянути можливість співфінансування реалізації даного проекту.

Також під час свого візиту на Краснопільщину Володимир Токар та Вадим Акпєров разом із Юрієм Яремчуком, в.о старост громади обговорили проблемні питання та подальші кроки розвитку об’єднаної громади. Таким важливим питанням є проблема дорожнього будівництва. Громадою проводиться робота по залученню коштів з різних джерел, сільгосппідприємств, державного та обласного бюджетів для проведення ремонтних робіт на найбільш проблемних ділянках. Селищна рада звернулася до обласного керівництва з можливістю прийняти участь у співфінансуванні робіт поточного ремонту доріг громади. Загалом з селищного бюджету громада планує витратити на ці цілі близько 2.8 млн. грн.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь