A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

16 січня під головуванням керівника громади Юрія Яремчука відбулося планове засідання виконавчого комітету селищної ради

Дата: 16.01.2019 20:14
Кількість переглядів: 875

16 січня під головуванням керівника громади Юрія Яремчука відбулося планове засідання виконавчого комітету селищної ради. Крім членів виконкому у засіданні прийняли керівники, посадові особи структурних підрозділів та комунальних установ селищної ради.

На розгляд порядку денного було винесено п’ять питань. Зокрема начальник відділу «Центр надання адміністративних послуг» Олеся Омельченко проінформувала присутніх про підсумки роботи зі зверненнями громадян в Краснопільській селищній раді за 2018 рік, зазначивши, що за  2018 рік надійшло 335 індивідуальних та колективних звернень. Кількість громадян, які звернулися до Краснопільської селищної ради, з урахуванням колективних звернень, становить 814 осіб. За результатами розгляду звернень вирішено позитивно 211 питань, дано роз’яснення на 112 питань, 7 питань залишилось на контролі у стадії розгляду. Одним із пріоритетних завдань у роботі селищної ради є підвищення відповідальності за якість і ефективність роботи, недопущення формального ставлення до розгляду звернень громадян.

Також члени виконкому затвердили графік проведення особистого прийому громадян керівництвом Краснопільської селищної ради та з метою забезпечення належного виборчого процесу прийняли рішення про відведення місць для розміщення матеріалів передвиборної агітації на чергових виборах Президента України 31 березня 2019 року.

В ході засідання  члени виконкому заслухали звіт уповноваженої особи з питань запобігання та виявлення корупції Валерія Дубляка про виконання заходів щодо попередження вчинення корупційних діянь за 2018 рік.

Про проведену роботу КП «Краснопільська житлово-експлуатаційна дільниця» у 2018 році прозвітував начальник комунального підприємства Григорій Маслюк. В обговоренні результатів роботи комунального підприємства активну участь взяли депутат селищної ради Оксана Дрозд, члени виконавчого комітету Марія Придатко та Любов Воропай.

За результатами розгляду даного питання голова громади Юрій Яремчук зробив відповідні доручення заступнику селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Василю Лавріненку спільно зі спеціалістами відділу житлово-комунального господарства, благоустрою та комунальної власності селищної ради розробити план заходів щодо усунення недоліків в роботі Краснопільської ЖЕД, удосконалення та налагодження більш ефективної роботи даного підприємства, а також в двухмісячний термін розглянути його виконання на черговому засіданні виконавчого комітету.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь