Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

НАЛАГОДЖЕННЯ ВІДНОСИН СОЦІАЛЬНОГО ПАРТНЕРСТВА

Дата: 22.01.2019 18:36
Кількість переглядів: 1335

Краснопільський селищний голова Юрій Яремчук провів робочу зустріч з заступником директора СТОВ  «Дружба Нова» Агрохолдингу «Кернел» Олегом Власенком з питань продовження відносин соціального партнерства та участі підприємства у розбудові старостинських округів громади.

Під час зустрічі були визначені подальші напрямки співпраці у 2019 році, серед яких пріоритетними являється підтримка закладів освіти, оновлення їх матеріально-технічної бази, підтримка інших закладів соціальної сфери громади.

- Співпраця з Агрохолдингом «Кернел» є гарними прикладом співробітництва між селищною радою та сільськогосподарським підприємством, що здійснює свою діяльність на території громади, - відмітив Юрій Яремчук.

Потім керівник громади разом з представником Агрохолдингу відвідали відремонтовану їдальню Краснопільської школи - проект, який був спільно реалізований Краснопільською ОТГ та сільгосппідприємством.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь