A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

Керівник Краснопільської ОТГ Юрій Яремчук відвідав Чернеччинський старостинський округ, зокрема і місцевий осередок освіти та розвитку дітей і молоді – Чернеччинський НВК

Дата: 23.01.2019 16:56
Кількість переглядів: 1953

Метою відвідання закладу було визначення пріоритетів розвитку місцевого НВК на 2019 рік. Зокрема обговорено питання облаштування освітнього осередку початкових класів та розміщення класної кімнати для учнів 1 класів у 2019-2020 н.р.

Також планується створити за рахунок об’єднання природничо-математичних кабінетів єдиний клас з сучасним навчальним обладнанням, якісним ремонтом та мультимедійним супроводом. Перші кроки в цьому напрямку вже зроблено - у 2018 році закуплено та встановлено мультимедійний комплекс. Кошти на виконання вищезазначених завдань в селищному бюджеті на 2019 рік передбачені. Слід зазначити, що даний проект реалізовуватиметься спільно з благодійним фондом «Разом з Кернел». Приємним є те, що Чернеччинський НВК один з небагатьох закладів, який активно залучає позабюджетні кошти, ці заходи планується продовжити і у 2019 році.

Крім того, директор навчально-виховного комплексу Світлана Лесь поділилася враженнями від роботи учнів 1 класу за новим Державним стандартом Нової української школи, першачки продемонстрували навички та вміння роботи з новим дидактичним матеріалом, обладнанням, що було придбане за кошти освітньої субвенції на НУШ та кошти місцевого бюджету.

В планах адміністрації НВК облаштування сучасного функціонального ігрового майданчика для дошкільнят на території закладу. Селищний голова підтримав таку ініціативу та пообіцяв її реалізацію в найближчому майбутньому.

Гості закладу подякували директору та колективу закладу за активну роботу в плані участі у проектах та різноманітних програмах, конкурсах,зокрема, заклад бере участь у програмі «Healthy Schools: заради здорових і радісних школярів», проекті ДТЕК «Енергоефективні школи: нова генерація», подано заявку на участь у програмі «Школа 3.0». Така активна діяльність без сумніву відіграє позитивну роль у шкільному житті учнів та мотивує до роботи творчих ініціативних вчителів.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь