Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

«ШКІЛЬНА ФУТЗАЛЬНА ЛІГА УКРАЇНИ» ВІДБУЛАСЯ У КРАСНОПІЛЬСЬКІЙ ГРОМАДІ

Дата: 25.01.2019 10:52
Кількість переглядів: 972

24 січня 2018 року у спортивному залі Палацу культури Краснопільської селищної ради відбувся І етап Всеукраїнських змагань з футзалу «Шкільна футзальна ліга України» серед закладів загальної середньої освіти Краснопільської селищної ради. В змаганнях взяли участь 6 команд закладів освіти Краснопільської селищної ради, а саме: Самотоївської та  Угроїдської ЗОШ І-ІІІ ступенів, Осоївського НВК, Краснопільської гімназії та 2 команди Краснопільської ЗОШ І-ІІІ ступенів. Вікова категорія учасників команд – U11 (не старші 11 років, 2007-2008 р.н.).

Відкривав змагання Краснопільський селищний голова Юрій Яремчук та директор Дитячо-юнацької спортивної школи Володимир Мигаль, які привітали учасників заходу, побажали їм успіхів у іграх та подякували вчителям фізичної культури, які провели роботу з дітьми та якісно підготували учнів до змагань.

 Після запеклих відбіркових ігор у фінал змагань вийшли дві команди Краснопільської ЗОШ І-ІІІ ступенів, де з рахунком 4:3 перемогу здобула команда Краснопільської ЗОШ І-ІІІ ступенів-2, третє місце посіла команда - Самотоївської ЗОШ І-ІІІ ступенів, яка перемогла команду Краснопільської гімназії.

Команда-переможець та призери змагань були нагороджені грамотами, медалями та кубками відділу освіти Краснопільської селищної ради.

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь