Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

АПАРАТНА НАРАДА ПРИ СЕЛИЩНОМУ ГОЛОВІ

Дата: 25.01.2019 19:50
Кількість переглядів: 926

Керівник громади провів чергову апаратну нараду, в якій взяли участь заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Василь Лавріненко, секретар селищної ради Ірина Юхта, начальники, посадові особи структурних підрозділів, керівники комунальних установ Краснопільської селищної ради.

Під час наради проаналізовано підсумки поточного тижня та обговорено завдання на наступний. Зокрема мова йшла про забезпечення стабільної роботи закладів соціальної сфери, підготовку рішень до чергового засідання сесії селищної ради, обговорено стан розчищення доріг і вулиць населених пунктів громади від снігу та стан заключення договорів з населенням по вивозу твердих побутових відходів.

Крім того, на нараді були розглянуті проблемні питання структурних підрозділів селищної ради та шляхи їх вирішення. Було обговорено й виконання заходів передбачених Програмою економічного і соціального розвитку Краснопільської селищної ради на 2019 рік та проаналізовано питання підняті мешканцями під час звітів в.о. старост Хмелівського та Чернеччинського старостинських округів.

По закінченню наради Юрій Яремчук наголосив на тому, що бажаного результату у досягненні якісної та плідної роботи можна досягти лише тоді, коли чітко спланувати роботу та працювати згуртовано на користь громади.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь