Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

ПРОВОДЯТЬСЯ РОБОТИ З РОЗЧИЩЕННЯ СНІГУ НА ДОРОГАХ ГРОМАДИ

Дата: 26.01.2019 14:41
Кількість переглядів: 1031

Щоб забезпечити життєдіяльність населених пунктів громади під час ускладнення погодних умов, комунальні служби працювали у посиленому режимі.

В зв’язку з складними погодними умовами були розчищені дороги до закладів соціальної сфери, а також дороги, по яких курсує громадський транспорт.

Спеціальна техніка працювала в смт Краснопілля, по Хмелівському, Чернеччинському, Самотоївському, Осоївському та Угроїдському старостинських округах.

Висловлюємо подяку за допомогу в прибиранні доріг та вулиць від снігу підприємствам ДП Абонентська служба "Світанок" Краснопільської ЖЕД, ДП «Краснопільський лісгосп», АФ «Хвиля», ТОВ «Теплоенерго», ТОВ АФ «Тур’янська», ФГ «Колос», ФК «Вікторія», ТОВ «Думівське», СФГ «Сімаченко М.І.» «Краснопільський райавтодор» та ряду інших підприємств.

- Приємно відзначити, що у даному питанні ми працюємо скоординовано та злагоджено, задля забезпечення безперешкодного та безпечного руху мешканців громади, - зазначив Юрій Яремчук.

З метою оперативного реагування на погіршення погодних умов, вчасного розчищення доріг, надзвичайних ситуацій спричинених несприятливими погодними умовами в Краснопільській селищній раді працює телефон "гарячої лінії" за номером: 7-10-52.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь