Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

КРАСНОПІЛЬСКА ОТГ ПРОДОВЖУЄ РОЗШИРЮВАТИ МЕРЕЖУ ВУЛИЧНОГО ОСВІТЛЕННЯ

Дата: 28.01.2019 21:33
Кількість переглядів: 1412

Краснопільською селищною радою проводяться роботи щодо виконання програми економічного і соціального розвитку на 2019 рік в частині реконструкції та ремонту вуличного освітлення.

Так, за січень місяць модернізовано та відновлено вуличне освітлення в смт Краснопілля по вул. Московська, вул. Тургенєва, частина вул. Маяковського. Встановлено додаткові світильники в смт Краснопілля по вул. Спасівська, вул. Семеренків, вул. Дорошенка, вул. Шевченка,  пров. Виноградний, в смт Угроїди по вул. 8-го березня, вул. Курганська, вул. Горького, пров. Лікарняний, пров. Сосновий. Дані роботи повністю профінансовані з місцевого бюджету. В поточному році,  враховуючі побажання мешканців громади, планується провести роботи з реконструкції вуличного освітлення в смт Краснопілля по вул. Молодіжна, пров. Лікарняному, пров. Комунальному, пров. Дачний та пров. Козацький, а також низки населених пунктів громади: с. Самотоївка, с. Глибне, с. Чернеччина, с. Лозове.

Шановні мешканці громади, з метою оперативного реагування на проблемні питання щодо роботи вуличного освітлення (реконструкція вуличного освітлення, заміна лам, світильників і т.д.), просимо звертатися до відділу житлово-комунального господарства, благоустрою та комунальної власності за тел.7-17-30.

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь