Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

З метою інформування громадськості про діяльність Краснопільської селищної ради та її старостинських округів зокрема, проходять звіти старост перед мешканцями ОТГ.

Дата: 28.01.2019 21:37
Кількість переглядів: 1097

Так, днями відбувся звіт виконуючого обов'язки старости Чернеччинського старостинського округу Івана Рагуліна. Участь в представленні звіту громадськості також взяли Краснопільський селищний голова Юрій Яремчук, директор Чернеччинського НВК та працівники закладів соціальної сфери.

Під час зустрічі піднімались питання розвитку старостинського округу в рамках виконання заходів Програми економічного і соціального розвитку Краснопільської громади на 2018 рік та обговорено перспективи діяльності округу у 2019 році. Зокрема мова йшла про функціонування галузі освіти, комунальної сфери та проведення медичної реформи. Серед основних напрямків роботи у 2018 році було здійснення заходів з освітлення населених пунктів округу, організації простору для дозвілля дітей і дорослих та встановлення дитячих майданчиків, початок реконструкції Чернеччинського сільського клубу, проведення ремонтних робіт дороги від Самотоївки до Чернеччини, а також початок створення освітнього простору в рамках державної концепції нової української школи, шляхом облаштування початкової ланки в місцевому НВК.

Позитивним моментом в діяльності округу є злагоджена співпраця з агрохолдингом "Кернел", який реалізовує проекти спрямовані на розвиток закладів соціальної сфери, освіти зокрема.

Своїми думками в напрямку перспектив розвитку округу у 2019 році поділилися селищний голова Юрій Яремчук та в.о. старости Іван Рагулін. Серед основних заходів є продовження робіт по удосконаленню освітнього простору, дорожнє будівництво, покращення медичного обслуговування та заходи в сфері благоустрою і житлово-комунального господарства.

На завершення звіту в.о. старости Юрій Яремчук подякував за плідну роботу та пообіцяв подальшу підтримку і співпрацю.

В цілому мешканці округу добре відгукнулися на проведення реформ з децентралізації, що нині проходять в Україні та бачать позитивні зміни від входження Чернеччинського старостинського округу до складу Краснопільської ОТГ.

- Реформи з децентралізації створюють умови розвитку нашої території, які повністю залежать від злагодженої роботи та активності громадян, депутатського корпусу, керівництва громади і бізнес структур, що працюють на території того чи іншого старостинського округу, - резюмував Юрій Яремчук.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь