A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

З метою інформування громадськості про діяльність Краснопільської селищної ради та її старостинських округів зокрема, проходять звіти старост перед мешканцями ОТГ.

Дата: 28.01.2019 21:37
Кількість переглядів: 1058

Так, днями відбувся звіт виконуючого обов'язки старости Чернеччинського старостинського округу Івана Рагуліна. Участь в представленні звіту громадськості також взяли Краснопільський селищний голова Юрій Яремчук, директор Чернеччинського НВК та працівники закладів соціальної сфери.

Під час зустрічі піднімались питання розвитку старостинського округу в рамках виконання заходів Програми економічного і соціального розвитку Краснопільської громади на 2018 рік та обговорено перспективи діяльності округу у 2019 році. Зокрема мова йшла про функціонування галузі освіти, комунальної сфери та проведення медичної реформи. Серед основних напрямків роботи у 2018 році було здійснення заходів з освітлення населених пунктів округу, організації простору для дозвілля дітей і дорослих та встановлення дитячих майданчиків, початок реконструкції Чернеччинського сільського клубу, проведення ремонтних робіт дороги від Самотоївки до Чернеччини, а також початок створення освітнього простору в рамках державної концепції нової української школи, шляхом облаштування початкової ланки в місцевому НВК.

Позитивним моментом в діяльності округу є злагоджена співпраця з агрохолдингом "Кернел", який реалізовує проекти спрямовані на розвиток закладів соціальної сфери, освіти зокрема.

Своїми думками в напрямку перспектив розвитку округу у 2019 році поділилися селищний голова Юрій Яремчук та в.о. старости Іван Рагулін. Серед основних заходів є продовження робіт по удосконаленню освітнього простору, дорожнє будівництво, покращення медичного обслуговування та заходи в сфері благоустрою і житлово-комунального господарства.

На завершення звіту в.о. старости Юрій Яремчук подякував за плідну роботу та пообіцяв подальшу підтримку і співпрацю.

В цілому мешканці округу добре відгукнулися на проведення реформ з децентралізації, що нині проходять в Україні та бачать позитивні зміни від входження Чернеччинського старостинського округу до складу Краснопільської ОТГ.

- Реформи з децентралізації створюють умови розвитку нашої території, які повністю залежать від злагодженої роботи та активності громадян, депутатського корпусу, керівництва громади і бізнес структур, що працюють на території того чи іншого старостинського округу, - резюмував Юрій Яремчук.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь