A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

Відбувся черговий звіт виконуючого обов'язки старости Хмелівського старостинського округу Олексія Дяченка

Дата: 29.01.2019 20:54
Кількість переглядів: 928

Участь в представленні та обговоренні звіту взяли Краснопільський селищний голова Юрій Яремчук, керівництво місцевої школи та закладу дошкільної освіти, працівники закладів соціальної сфери, громадськість.

Серед основних завдань, що реалізовувались на території округу в 2018 році слід відмітити початок ремонтних робіт по Хмелівському клубу, ремонт водогону, створення нового освітнього середовища на базі початкової ланки, встановлення дитячих майданчиків.

Пріоритетними у 2019 році залишаються заходи по ремонту водопровідної мережі, капітального ремонту сільського клубу, оновлення матеріально-технічної бази школи та дитячого садочку, заходи з благоустрою, ремонту доріг та розширення мережі вуличного освітлення, зокрема в с. Лозове.

Проблемним як для Хмелівського, так і Чернеччинського округу залишається питання автобусного сполучення з центральною садибою, де одним із варіантів вирішення цієї проблеми, які сьогодні вивчаються керівництвом ОТГ спільно із старостами є придбання автотранспорту для надання послуг по перевезенню пасажирів з найвіддаленіших населених пунктів громади методом співфінансування державного та селищного бюджетів.

Під час звіту старости обговорено питання продовження співпраці з агрохолдингом "Кернел", що також працює на території Хмелівського старостинського округу.

В свою чергу місцеві жителі відмітили позитивні зміни в результаті проведення децентралізації та входження округу до складу Краснопільської об'єднаної територіальної громади.

- Для отримання хороших результатів потрібна не лише злагоджена робота депутатського корпусу, керівництва громади та старостинського округу, а й активна позиція громадськості в баченні подальшого розвитку території, - резюмував Юрій Яремчук.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь