Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

Відбувся черговий звіт виконуючого обов'язки старости Хмелівського старостинського округу Олексія Дяченка

Дата: 29.01.2019 20:54
Кількість переглядів: 963

Участь в представленні та обговоренні звіту взяли Краснопільський селищний голова Юрій Яремчук, керівництво місцевої школи та закладу дошкільної освіти, працівники закладів соціальної сфери, громадськість.

Серед основних завдань, що реалізовувались на території округу в 2018 році слід відмітити початок ремонтних робіт по Хмелівському клубу, ремонт водогону, створення нового освітнього середовища на базі початкової ланки, встановлення дитячих майданчиків.

Пріоритетними у 2019 році залишаються заходи по ремонту водопровідної мережі, капітального ремонту сільського клубу, оновлення матеріально-технічної бази школи та дитячого садочку, заходи з благоустрою, ремонту доріг та розширення мережі вуличного освітлення, зокрема в с. Лозове.

Проблемним як для Хмелівського, так і Чернеччинського округу залишається питання автобусного сполучення з центральною садибою, де одним із варіантів вирішення цієї проблеми, які сьогодні вивчаються керівництвом ОТГ спільно із старостами є придбання автотранспорту для надання послуг по перевезенню пасажирів з найвіддаленіших населених пунктів громади методом співфінансування державного та селищного бюджетів.

Під час звіту старости обговорено питання продовження співпраці з агрохолдингом "Кернел", що також працює на території Хмелівського старостинського округу.

В свою чергу місцеві жителі відмітили позитивні зміни в результаті проведення децентралізації та входження округу до складу Краснопільської об'єднаної територіальної громади.

- Для отримання хороших результатів потрібна не лише злагоджена робота депутатського корпусу, керівництва громади та старостинського округу, а й активна позиція громадськості в баченні подальшого розвитку території, - резюмував Юрій Яремчук.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь