A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

ЗЛАГОДЖЕНО І ПРОДУКТИВНО ОПРАЦЮВАЛИ 71 ПИТАННЯ ПОРЯДКУ ДЕННОГО СЕСІЇ КРАСНОПІЛЬСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Дата: 30.01.2019 19:39
Кількість переглядів: 960

30 січня 2019 року відбулася чергова двадцять шоста сесія Краснопільської селищної ради. Головував на засіданні керівник громади Юрій Яремчук. В роботі пленарного засідання також взяли участь керівники відділів виконавчого апарату, посадові особи структурних підрозділів, керівники комунальних установ та в.о. старост старостинських округів Краснопільської селищної ради, редактор газети «Перемога» Олександр Моцний.

У ході засідання було розглянуто  та прийнято 71 рішення порядку денного. Це зокрема:

- Про затвердження плану – графіку  відстеження  результативності регуляторних актів  Краснопільської селищної ради на 2019 рік;

- Про надання матеріальної допомоги на лікування;

- Про хід виконання Антикорупційної програми Краснопільської селищної ради за 2018 рік;

- Про затвердження звіту про роботу зі звернення громадян за  2018 рік та інші.

Прийнято відповідні рішення щодо звітів про роботу відділу «Центр надання адміністративних послуг» та про роботу відділу загальної, організаційно-кадрової роботи, зв’язків з громадськістю та юридичного забезпечення Краснопільської селищної ради у 2018 році.

Депутати також заслухали та затвердили рішення про хід виконання Комплексної програми «Розвиток освіти у Краснопільській селищній раді на 2018-2020 роки», про  хід виконання Програми національно-патріотичного виховання дітей та молоді Краснопільської селищної ради на 2018-2020 роки, про виконання Програми оздоровлення та відпочинку дітей Краснопільської селищної ради на 2018 рік, про  хід виконання програми соціального захисту населення Краснопільської селищної ради на 2018-2021 роки.

Крім того, під час сесії було заслухано звіти голів постійних комісій з питань планування, фінансів, бюджету, соціально-економічного розвитку та інвестицій, постійної комісії з питань житлово-комунального господарства, комунальної власності, підприємництва, містобудування, будівництва,  сфери послуг, земельних відносин та охорони навколишнього середовища та комісії з соціально-гуманітарних питань, законності, депутатської діяльності та  етики.

Прийняли депутати і ряд програм, що регламентують діяльність селищної ради в освітній сфері громади, а саме: «Про затвердження Програми оздоровлення та відпочинку дітей Краснопільської селищної ради на 2019 рік», «Про затвердження Програми  харчування дітей  дошкільного  та шкільного віку в закладах освіти Краснопільської селищної ради на 2019-2020 роки».

- Нами і надалі продовжуватимуться заходи щодо покращення якості надання освітніх послуг та створення нового освітнього простору в навчальних закладах громади. Зокрема, продовжуватиметься реконструкція Краснопільської опорної школи, здійснюватиметься впровадження Державних стандартів на базі початкової та загальної середньої освіти та впровадження новітніх інформаційно-комунікаційних технологій у освітній процес, шляхом оновлення матеріально-технічної бази закладів тощо, - зазначив Юрій Яремчук.

Також було прийнято ряд рішень, які стосуються роботи селищної ради в сфері житлово-комунального господарства.

Під час засідання уповноваженою особою з питань запобігання та виявлення корупції Краснопільської селищної ради всім присутнім було повідомлено щодо початку етапу декларування особами уповноваженими на виконання функцій держави або місцевого самоврядування та подання ними щорічних електронних декларацій за 2018 рік.

У ході цієї сесії також прийнято рішення, які стосуються затвердження технічної документації із землеустрою, надання дозволу на розробку проектів землеустрою тощо.

З метою наповнення та збільшення доходної частини бюджету Краснопільської селищної ради депутатами обговорено та затверджено низку майнових питань, що стосуються передачі в оренду земельних ділянок сільськогосподарського призначення.

Загалом, незважаючи на досить великий перелік питань порядку денного, засідання двадцять шостої сесії селищної ради пройшло злагоджено та організовано. По всіх питаннях, які виносилися на порядок денний, були прийняті відповідні рішення.

Підбиваючи підсумки роботи сесії керівник громади Юрій Яремчук подякував усім депутатам за роботу, активність при обговоренні питань та зазначив, що прийняті рішення спрямовані на забезпечення соціально-економічної стабільності в громаді.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь