A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

ЗВІТ ВИКОНУЮЧОГО ОБОВ'ЯЗКИ СТАРОСТИ УГРОЇДСЬКОГО СТАРОСТИНСЬКОГО ОКРУГУ ЯКОВА ТАТАРЕНКА

Дата: 01.02.2019 18:01
Кількість переглядів: 1195

Участь в обговоренні звіту взяли Краснопільський селищний голова Юрій Яремчук, представники закладів соціальної сфери, громадськість.

У 2018 році нарешті зрушилось з місця питання дорожнього будівництва, так на умовах співфінансування селищного та обласного бюджету проводилася робота з ремонту дороги до смт. Угроїди та за кошти обласного бюджету в сумі 2,0 млн. грн. проводився поточний ремонт дороги по самому селищу. Крім того, на стадії завершення роботи з поточного середнього ремонту дороги загального користування державного значення Т-19-18 Краснопілля – КПП «Покровка» від Краснопілля в напрямку Угроїд.

В минулому році також здійснювались роботи по створенню нового освітнього середовища, на базі початкової ланки, встановленню дитячих майданчиків, проводилися заходи з благоустрою населених пунктів старостинського округу.

Також на території округу проведено значний обсяг робіт по ремонту та відновленню мережі вуличного освітлення, зокрема проведено відповідні роботи по вул. Курортна, вул. Набережна, вул. Конторська, вул. Степова, вул. Першотравнева в смт Угроїди.

Серед пріоритетних напрямів у 2019 році визначено проведення заходів з дорожнього будівництва, придбання навчального обладнання для закладів освіти, проведення ремонту в Угроїдському сільському клубі, заходи у сфері житлово-комунального господарства, вуличного освітлення та благоустрою.

Окремим пунктом стоять завдання з проведення будівництва нової сучасної амбулаторії в смт Угроїди.

Присутні під час звіту мешканці округу активно приймали участь в обговоренні звіту старости, піднімали питання щодо організації вивезення твердих побутових відходів, будівництва амбулаторії, цікавилися проведенням заходів з благоустрою, що заплановано провести у 2019 році.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь