A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

РОЗПОЧАТО РЕАЛІЗАЦІЮ ДРУГОЇ ЧЕРГИ ПРОЕКТУ РЕКОНСТРУКЦІЇ КРАСНОПІЛЬСЬКОЇ ЗОШ І-ІІІ СТУПЕНІВ

Дата: 07.02.2019 17:07
Кількість переглядів: 1062

Згідно Програми економічного і соціального розвитку Краснопільської селищної ради на 2019 рік, триває реалізація спільного проекту Сумської облдержадміністрації, обласної ради та Краснопільської ОТГ по реконструкції Краснопільської ЗОШ І-ІІІ ступенів, в рамках впровадження державної концепції Нової української школи.

На сьогодні завершено І чергу проекту реконструкції опорного закладу та покладено початок реалізації другої, а це внутрішні ремонтні роботи. Управлінням капітального будівництва Сумської облдержадміністрації вже проведено тендерні процедури і визначено підрядну організацію якою є ТОВ "Універсалбуд-В". Загальна вартість проекту близько 27 млн. грн., з терміном виконання до двох років.

Реконструкція школи проходить за кошти державного фонду регіонального розвитку і частини співфінансування з селищним бюджетом.

- Якісна освіта має бути доступною для всіх юних мешканців нашої громади. Поряд з реконструкцією опорної школи ми приводимо до ладу навчальні заклади і у старостинських округах, створюємо сучасний освітній простір для дітей сільської місцевості, - зазначив Юрій Яремчук та наголосив, що складовими успіхами реформи освітньої галузі повинні бути фінансова підтримка з боку місцевої влади, мотивований вчитель, який здатний до впровадження новітніх форм навчання та діалог з батьками і громадськості в питанні покращення надання освітніх послуг. А кінцевим результатом реформи має бути навчання дитини, яка потім зможе себе успішно реалізувати в дорослому житті.

Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь