Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

РОЗПОЧАТО РЕАЛІЗАЦІЮ ДРУГОЇ ЧЕРГИ ПРОЕКТУ РЕКОНСТРУКЦІЇ КРАСНОПІЛЬСЬКОЇ ЗОШ І-ІІІ СТУПЕНІВ

Дата: 07.02.2019 17:07
Кількість переглядів: 1127

Згідно Програми економічного і соціального розвитку Краснопільської селищної ради на 2019 рік, триває реалізація спільного проекту Сумської облдержадміністрації, обласної ради та Краснопільської ОТГ по реконструкції Краснопільської ЗОШ І-ІІІ ступенів, в рамках впровадження державної концепції Нової української школи.

На сьогодні завершено І чергу проекту реконструкції опорного закладу та покладено початок реалізації другої, а це внутрішні ремонтні роботи. Управлінням капітального будівництва Сумської облдержадміністрації вже проведено тендерні процедури і визначено підрядну організацію якою є ТОВ "Універсалбуд-В". Загальна вартість проекту близько 27 млн. грн., з терміном виконання до двох років.

Реконструкція школи проходить за кошти державного фонду регіонального розвитку і частини співфінансування з селищним бюджетом.

- Якісна освіта має бути доступною для всіх юних мешканців нашої громади. Поряд з реконструкцією опорної школи ми приводимо до ладу навчальні заклади і у старостинських округах, створюємо сучасний освітній простір для дітей сільської місцевості, - зазначив Юрій Яремчук та наголосив, що складовими успіхами реформи освітньої галузі повинні бути фінансова підтримка з боку місцевої влади, мотивований вчитель, який здатний до впровадження новітніх форм навчання та діалог з батьками і громадськості в питанні покращення надання освітніх послуг. А кінцевим результатом реформи має бути навчання дитини, яка потім зможе себе успішно реалізувати в дорослому житті.

Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь