Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

7 лютого 2019 року відбулась робоча зустріч Краснопільського селищного голови Юрія Яремчука з медичними працівниками КНП «Краснопільський ЦПМСД»

Дата: 08.02.2019 15:11
Кількість переглядів: 1328

На зустрічі були обговорені актуальні питання діяльності медичних закладів та сфери охорони здоров’я в цілому.

Першочерговим завданням для медичних працівників є продовження укладання декларацій з населенням. На сьогоднішній день Центром заключено 16592 декларації. По СЛА смт Краснопілля заключено 7175 декларацій, що складає 80,7 %, СЛА смт Угроїди - 1806 декларації, що складає 60%, АЗПСМ смт Краснопілля – 1582 декларацій, що складає 86,5%, АЗПСМ с. Самотоївка – 1470 декларацій, що складає 80,9% АЗПСМ с. Осоївка – 803 декларації, що складає -70,6%, АЗПСМ с. Чернеччина – 647 декларацій, що складає 59,8%.

Під час наради керівник громади порушив ряд важливих питань, а саме: про хід проведення медичної реформи в Сумській області та Краснопільській ОТГ, створення ефективної моделі управління системою охорони здоров’я на території громади, оновлення матеріально-технічної бази, та проведення ремонтів медичних закладів, забезпечення медикаментами тощо.

На сьогоднішній день важливими також залишаються питання підключення медичних закладів громади до високошвидкісної мережі Інтернет, будівництва нової амбулаторії в смт Угроїди, проведення ремонтних робіт по Самотоївській АЗПСМ та Краснопільській СЛА, придбання санітарних автомобілів.

Працівники комунального закладу в свою чергу зверталися до селищного голови з хвилюючими для них проблемами.

Юрій Яремчук надав роз’яснення працівникам на всі порушені питання. Закликав медичних працівників до тісної співпраці, та наголосив на тому, що селищною владою використовуються всі можливості для створення належних умов функціонування закладів охорони здоров’я.

Наприкінці зустрічі селищний голова відвідав денний стаціонар, який нещодавно відкрився в СЛА смт Краснопілля, де за січень місяць проліковано 78 пацієнтів.

Фото без опису

 

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь