A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

13 лютого 2019 року відбулося чергове засідання виконавчого комітету селищної ради, яке провів заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Василь Лавріненко

Дата: 13.02.2019 14:24
Кількість переглядів: 901

Під час засідання було обговорено 18 питань і прийнято відповідні рішення.

Розпочалося засідання із розгляду питання про виконання селищного бюджету за 2018 рік, з якого проінформувала начальник фінансового відділу Краснопільської селищної ради Лариса Василенко. Вона зазначила, що селищний бюджет на 2018 рік затверджено по доходах у сумі 123 095,1 тис. гривень, з них: загальний фонд 122 040,5 тис. гривень, спеціальний фонд – 1 054,6 тис. гривень; видатках – у сумі 124 956,4 тис. гривень, у тому числі: загальний фонд 109 961,7 тис. гривень, спеціальний фонд – 14 994,7 тис. гривень. Фактично за звітний період до бюджету надійшло 124 320,4 тис. гривень, з них: до загального фонду – 122 053,4 тис. гривень (100 відсотків до затверджених обсягів на рік), спеціального фонду – 2 267,0 тис. гривень (215 відсотків).

Далі з питанням про виконання селищної програми економічного і соціального розвитку за 2018 рік виступив начальник відділу економічного розвитку, інвестицій та регуляторної діяльності Віталій Расторгуєв. Основними пріоритетними заходами, що реалізовані протягом 2018 року, спрямованими на забезпечення виконання завдань та досягнення цілей, визначених програмою економічного та соціального розвитку були заходи спрямовані на розвиток житлово-комунального господарства, інвестиційної діяльності, освіти, охорони здоров’я, культури та інші сфери життєдіяльності Краснопільської ОТГ.

Було також заслухано питання «Про роботу територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Краснопільської селищної ради у 2018 році», «Про звіт виконавчого комітету Краснопільської селищної ради по виконанню плану роботи виконавчого комітету та виконанню делегованих повноважень органів виконавчої влади у 2018 році», «Про стан виконавської дисципліни в Краснопільській селищній раді у 2018 році» та «Про роботу адміністративної комісії селищної ради у 2018 році».

Крім того, надано дозвіл на реконструкцію вуличного освітлення в смт Краснопілля та видалення зелених насаджень та затверджено заходи щодо забезпечення безаварійного пропуску льодоходу, повені та дощових паводків на території Краснопільської селищної ради у весняний період 2019 року.

Начальник відділу культури, туризму, молоді та спорту Анжела Назаренко виступила з інформацією щодо затвердження Положення про надання платних послуг комунальними закладами культури Краснопільської селищної ради та затвердження плану заходів проведення свята «Краснопільська масляна-2019» та фестивалю народної творчості «Пісенний віночок Краснопільщини», що має відбутись в селищі Краснопілля 2 березня 2019 року.

Підбиваючи підсумки роботи засідання виконкому Василь Лавріненко подякував усім присутнім за роботу та активність при обговоренні питань порядку денного. Всі проекти рішень, які виносилися на розгляд членів виконавчого комітету були підтримані.

 

Інформація про виконання селищного бюджету за 2018 рік.

Звіт про виконання програми економічного та соціального розвитку Краснопільської селищної ради за 2018 рік.

 

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь