Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

«ДОКИ СЕРЦЯ ПАЛАЮТЬ, ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ»

Дата: 20.02.2019 14:49
Кількість переглядів: 1148

20-го лютого у Великому залі Палацу культури відбувся тематичний захід «Доки серця палають, Герої не вмирають» з нагоди Дня пам`яті Героїв Небесної Сотні.

Участь у заході взяли Краснопільський селищний голова Юрій Яремчук, голова районної ради Віталій Савоненко та перший заступник голови райдержадміністрації Андрій Петров.

- Небесна Сотня – це наш біль і наша гордість, і наша вдячність за все, що її бійці зробили для нас. Вони пожертвували своїм життям за наше майбутнє, за кращу долю для України, - зазначив Юрій Яремчук.

Захід розпочався переглядом відеоматеріалів, присвячених героям Євромайдану. Учасники заходу хвилиною мовчання вшанували пам’ять Героїв Небесної Сотні.

Крім цього, доповненням до тематичного заходу стала вистака-реквієм «Вшануймо Героїв Небесної Сотні».

Представили глядачам яскраву національно-патріотичну палітру номерів солісти Краснопільського Палацу культури Наталія Гончаренко, Марина Літовченко, Юлія Жбанова, Вікторія Овадчук, вокальний дует у складі Карини Дзюбан та Анастасії Грушко, учасники дитячого вокального ансамблю «Посмішка» (керівник Лариса Давиднко).

Їх назвали Небесною сотнею – українців які загинули у Києві на Майдані. Гинули за честь, за волю, за право бути народом – джерелом і мірилом влади у власній державі, за країну, в якій не страшно жити і народжувати дітей.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь