Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

КРАСНОПІЛЬСЬКА ОТГ ПРОДОВЖУЄ РОЗВИВАТИ СПОРТИВНУ ІНФРАСТРУКТУРУ ТА ДОЗВІЛЛЄВІ ОБ’ЄКТИ

Дата: 20.02.2019 17:09
Кількість переглядів: 1203

2017-2018 роки стали стартом роботи в даному напрямку, тоді почали реалізовувати низку проектів, зокрема, з облаштування дитячих майданчиків в старостинських округах, Угроїдах, Хмелівці, Чернеччині та інших населених пунктах громади. Також було встановлено майданчик з вуличними тренажерами в с. Осоївка та парку ім. Л. Жаботинського, що знаходиться в Краснопіллі. Крім того, в 2018 році було завершено ремонтні роботи в спортивному залі Краснопільської ДЮСШ та споруджено футбольний майданчик зі штучним покриттям на території Краснопільської школи.

- Ми і надалі будемо продовжувати цю роботу, - говорить Краснопільський селищний голова Юрій Яремчук. - В цьому році планується встановлення дитячих та спортивних майданчиків в с. Самотоївка, с. Осоївка, с. Веселе, смт Краснопілля та Угроїди. Також мають розпочатись роботи по будівництву футбольного поля зі штучним покриттям в Осоївському НВК. Крім цього, плануємо встановлення скейт-майданчику та майданчику для Street Workout та CrossFit в смт Краснопілля.

- Прагнемо якомога більше людей залучити до занять спортом, активного відпочинку та здорового способу життя. Для нас важливо щоб всі охочі, особливо молодь, мали змогу займатися спортом, – відмітив Юрій Яремчук.

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь