A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

Краснопільська ОТГ була відібрана Міністерством соціальної політики України для участі в проекті «Модернізація системи соціальної підтримки населення України», що реалізується за сприяння Світового банку

Дата: 22.02.2019 11:30
Кількість переглядів: 1532

Краснопільська селищна рада отримала 12 одиниць оргтехніки – персональні комп’ютери, ноутбуки, багатофункціональні пристрої. Вони забезпечені ліцензійними операційними системами та пакетами офісних програм.

- Надана комп’ютерна техніка допоможе підвищити ефективність системи соціальної підтримки населення та системи соціальних послуг в громаді, - зазначає Юрій Яремчук.

Проводячи роботу з покращення надання громадянам соціальних послуг, Краснопільська громада взяла участь у зазначеному проекті Мінсоцполітики, спрямованому на надання технічної підтримки об’єднаним територіальним громадам для посилення їх спроможності щодо виконання функцій соціального захисту населення та захисту прав дітей. В рамках проекту наша ОТГ отримала 3 комп’ютера, 3 ноутбуки та 4 багатофункціональних пристрої, а також програмне забезпечення для них та мережевий маршрутизатор.

Комп’ютерною технікою будуть забезпечені працівники відділу соціального захисту населення Краснопільської селищної ради.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь