A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

ВІДБУЛАСЯ НАРАДА КЕРІВНИКІВ ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ

Дата: 23.02.2019 23:26
Кількість переглядів: 1149

22 лютого 2019 відбулася нарада керівників закладів освіти Краснопільської ОТГ під головуванням начальника відділу освіти Лариси Дерев’янченко та за участю Краснопільського селищного голови Юрія Яремчука.

На нараді керівників спільно було обговорено більше 15 нагальних питань, що є важливим в освітній галузі. Основними питаннями, що активно обговорювались з керівниками закладів – облаштування нового освітнього середовища для майбутніх першокласників та організація харчування в закладах освіти. Щодо роз’яснення змін в законодавстві по організації харчування на нараду запрошено представника Краснопільського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби у Сумській області Марію Василенко, яка роз’яснила  присутнім зміни у харчовому законодавстві та зобов’язання операторів ринку харчових послуг згідно системи НАССР, що вступить в дію з вересня 2019 року.

На нараді керівниками було доведено інформацію помічником лікаря-епідеміолога Краснопільського лабораторного відділення ДУ «СОЛЦ МОЗ України» Лариси Дувалко. Лариса Григорівна повідомила присутніх про можливість щеплення учасників освітнього процесу безкоштовною вакциною проти кору, поширення якого вже виявлено в учнівських середовищах багатьох областей України.

На порядок денний наради керівників закладів освіти було винесено ряд  питань, що стосуються діяльності методичного кабінету та відділу освіти в цілому. Зокрема, розглянуто  наступні питання:

  • про підсумки Всеукраїнського конкурсу «Вчитель року 2019» (завідувач методичним кабінетом Бесараб В. В.);
  • про запобігання та протидію булінгу в закладах освіти (завідувач методичним кабінетом Бесараб В. В);
  • про пробне ЗНО 2019 року та особливості проведення ЗНО-2019 (головний спеціаліст Мостова А. Ю.);
  • про особливості атестації бібліотекарів закладів освіти (методист методичного кабінету Прилєпа Р. М.);
  • про проведення конкурсів на кращий сайт закладу дошкільної освіти та обласного фестивалю «Світ дошкілля» у 2019 році в закладах дошкільної освіти (методист методичного кабінету Кузіна Н. В.);
  • про впровадження STEM-освіти (методист методичного кабінету Горова О. М.);
  • про організацію підготовки до оздоровчо-відпочинкової кампанії у 2019 році (головний спеціаліст відділу освіти Гургура І. Ю.).

Начальник відділу освіти Лариса Дерев’янченко разом з керівниками закладів розглянула такі важливі питання: щодо створення ресурсних кімнат та медіатек у закладах загальної середньої освіти, про ведення діловодства у закладах освіти, дотримання санітарно-гігієнічних вимог у діяльності закладів освіти.

Краснопільський селищний голова Юрій Яремчук, який окреслив пріоритетні завдання керівництва громади та депутатського корпусу на 2019 рік, розрахунок видатків по галузі освіти та перспективу розвитку об’єднаної територіальної громади в цілому. Очільник громади подякував керівникам закладів освіти за підготовку учнів до олімпіад з базових предметів та активну позицію щодо участі у всеукраїнських та міжнародних проектах, програмах, грантах. За результатами наради було окреслено завдання та надано відповідні доручення.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь