Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

КРАСНОПІЛЬСЬКА ОТГ ОТРИМАЄ БІЛЬШЕ МІЛЬЙОНА ГРИВЕНЬ З ОБЛАСНОГО БЮДЖЕТУ

Дата: 04.03.2019 18:26
Кількість переглядів: 973

Виконання Програми економічного і соціального розвитку Краснопільської ОТГ залежить від багатьох чинників, головним із яких є наявність бюджетних коштів. Звісно, власних надходжень не вистачає, щоб в повній мірі реалізувати всі завдання та ідеї. Тому Краснопільська селищна рада спрямовує максимум зусиль на залучення додаткових коштів, як з державного та обласного бюджетів, так і з різного роду фондів та грантів, з метою вирішення проблем розвитку Краснопільської об’єднаної територіальної громади.

Так в результаті спільної діяльності Краснопільської громади з керівництвом Сумської обласної ради Володимира Токаря, облдержадміністрації Миколи Клочка були залучені кошти для здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку в різних сферах життєдіяльності ОТГ. Зокрема, 1 млн. грн. субвенції з обласного бюджету виділено для зміцнення матеріально-технічної бази та придбання обладнання Краснопільській опорній школі, 350 тис. грн., за умови співфінансування з селищним бюджетом, виділено для виготовлення проектно-кошторисної документації реконструкції очисних споруд в смт Краснопілля та 110 тис. грн. виділено для забезпечення закупівлі послуг з оздоровлення та відпочинку, організації і направлення дітей пільгових категорій до закладів оздоровлення.

Крім того, на даний час тривають перемовини з обласним керівництвом по залученню коштів для покращення дорожньої інфраструктури Краснопільської ОТГ.

- Це досить вагома підтримка для нашої громади. Ми і надалі будемо продовжувати співпрацю з обласним керівництвом, різноманітними фондами та грантовими програмами задля втілення планів та задумів в розбудові Краснопільщини, - зазначив Юрій Яремчук.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь