A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

ВІДБУЛАСЯ СЕСІЯ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Дата: 15.03.2019 19:01
Кількість переглядів: 916

15 березня 2019 року під головуванням селищного голови Юрія Яремчука відбулася 28 сесія Краснопільської селищної ради об'єднаної територіальної громади. У ході засідання було прийнято 14 питань порядку денного, які попередньо були детально розглянуті та опрацьовані на постійних комісіях селищної ради.

На сесію було винесено ряд важливих питань, що стосувалися різних сфер життєдіяльності об’єднаної громади.

Одним із перших розглянутих питань було прийняття рішення про делегування представника Краснопільської селищної ради, а саме секретаря ради Ірину Юхту до складу Госпітальної ради Сумського госпітального округу.

Концепція реформи фінансування системи охорони здоров’я передбачає, що розвиток мережі закладів охорони здоров’я, які надають вторинну (спеціалізовану) медичну допомогу, відбуватиметься через госпітальні округи.

У Сумській області утворено шість таких округів із центрами у Сумах, Глухові, Конотопі, Охтирці, Шостці та Ромнах. Так, медзаклади Сум, Сумського, Краснопільського, Білопільського, Лебединського районів відносяться до Сумського госпітального округу.

Госпітальна рада є дорадчим органом, створеним учасниками госпітального округу для визначення проблемних питань, координації дій, розробки пропозицій та рекомендацій щодо реалізації на рівні госпітального округу державної політики у сфері охорони здоров’я, а також щодо організації та фінансування медичної допомоги в госпітальному окрузі.

Наступним важливим питанням винесеним на розгляд депутатів було рішення «Про внесення змін до рішення Краснопільської селищної ради від 21.12.2018 «Про селищний бюджет смт Краснопілля  на 2019 рік», згідно якого кошти селищного бюджету спрямовуються на співфінансування проектів:  будівництва нової сучасної амбулаторії в смт Угроїди та на проведення другої черги реконструкції Краснопільської школи.

Далі з питанням «Про затвердження звіту про роботу Краснопільської селищної ради за 2017- 2018 роки» виступила секретар ради Ірина Юхта. Так, за період роботи з 24 травня 2017 року до 31 грудня 2018 року було проведено 24 засідання сесій селищної ради, із них 15 засідань було проведено у 2018 році. Протягом цього періоду випадків зриву засідань через неявку депутатів не було.

Крім того, депутати заслухали інформацію про хід виконання Програми розвитку малого та середнього підприємництва в Краснопільській селищній раді (об’єднаній територіальній громаді) на 2018-2020 роки, прийняли рішення щодо продовження строку дії контракту з виконуючими обов’язки керівників комунальних закладів культури Краснопільської селищної ради та проведення конкурсу з визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів на території Краснопільської селищної ради.

Також з метою забезпечення реалізації державної політики з питань формування і утримання житлового фонду соціального призначення та забезпечення конституційного права соціально незахищених верств населення на отримання житла прийнято рішення «Про створення житлового фонду соціального призначення».

У ході сесії також прийнято ряд рішень, які стосуються затвердження технічної документації із землеустрою, надання дозволу на розробку проектів землеустрою та надано матеріальну допомогу жителям громади.

По всіх питаннях, які виносилися на порядок денний, були прийняті відповідні рішення.

Підбиваючи підсумки роботи сесії керівник громади Юрій Яремчук подякував усім депутатам за роботу.

Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь