A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

Пройшла зустріч з мешканцями багатоквартирних будинків Краснопільської ОТГ щодо перспектив подальшого їх утримання

Дата: 15.03.2019 23:19
Кількість переглядів: 964

15 березня 2019 року в залі Краснопільської селищної ради відбулася публічна консультація з мешканцями багатоквартирних будинків щодо перспектив утримання цих будинків та території громади.

Відповідно до законодавства власники квартир мають визначитися з моделлю управління будинком -  створити ОСББ (об’єднання співвласників багатоквартирних будинків) або обрати управителя. У реаліях невеликої громади важко говорити про конкурс управителів, тому як варіант ефективного управління будинком буде об’єднання співвласників. Основне питання, яке цікавило співвласників: яким чином поліпшити умови проживання та як в подальшому,  за розумну ціну,  отримувати якісні послуги по утриманню свого будинку.  

Консультантами виступили Тамара Харченко – регіональний координатор ПРООН (програма розвитку ООН) з досягнення цілей сталого розвитку в Сумській області, Марина Носаченко – представник ГО «Центр UA» у Сумській області, Анатолій Ковтонюк – представник Сумського центру розвитку місцевого самоврядування, організаційну підтримку їм надавали Василь Лавріненко – заступник селищного голови та Інна Лісун – начальник відділу житлово-комунального господарства, благоустрою та комунальної власності. Мова йшла про форму управління, як об’єднання співвласників багатоквартирного будинку, про ряд переваг об’єднання та про програми підтримки, які отримують на сьогоднішній день об’єднання співвласників після створення ОСББ.

Тому закликаємо мешканців багатоквартирних будинків бути сумлінними господарями в своїх будинках та розпочати процедуру створення ОСББ як самої ефективної форми управління будинками.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь