A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

БЛАГОУСТРІЙ - СПРАВА СПІЛЬНА. НАВЕДЕННЯ НАЛЕЖНОГО ПОРЯДКУ В НАСЕЛЕНИХ ПУНКТАХ ГРОМАДИ МАЄ СТАТИ СВІДОМИМ ПЕРЕКОНАННЯМ КОЖНОГО ЖИТЕЛЯ КРАСНОПІЛЬСЬКОЇ ОТГ

Дата: 19.03.2019 13:45
Кількість переглядів: 725

На цьому Юрій Яремчук наголосив під час розширеної апаратної наради за участі працівників виконавчого апарату та виконавчих органів селищної ради, в.о. старост, працівники закладів соціально-культурної сфери та комунальних установ.

З приходом весни у кожного з нас помітно додається турбот. І зараз головне завдання – навести порядок у всіх населених пунктах громади, щоб гідно зустріти Великдень, травневі  та інші свята.

Питання благоустрою є одним із пріоритетним у роботі селищної ради, адже зовнішній вигляд Краснопілля, старостинських округів є візитною карткою об’єднаної громади.

- У нас достатньо бажання, сил і можливостей зробити наші населені пункти красивими і охайними, - переконаний очільник громади.

У зв’язку з цим Краснопільською селищною радою розробляються заходи з проведення весняної толоки, озеленення та благоустрою населених пунктів Краснопільської об’єднаної територіальної громади, згідно яких в селищній раді проводитимуться певні заходи та акції: «За чисте довкілля», «Краснопільщина квітуча» та інші.

Метою проведення цих природоохоронних акцій є озеленення і благоустрій, покращення стану навколишнього природного середовища, створення нових зелених насаджень, поліпшення естетичного та санітарного стану прибудинкових територій і об'єктів масового перебування та відпочинку населення.

За цей період заплановано виконати значний обсяг робіт з благоустрою, зокрема очистити придорожні лісосмуги від порослі, сухих та повалених дерев, прибрати сміття на території підприємств, установ та організацій, закладів культури, освіти, охорони здоров’я, торгівельних закладів та прилеглих до них територій. Привести в належний санітарний та естетичний стан території житлової забудови. Впорядкувати території кладовищ, привести в належний стан обеліски, пам’ятники загиблим воїнам, братські могили, впорядкувати газони та клумби, виконати першочерговий ямковий ремонт доріг.

Вже деякі роботи в цьому напрямку розпочались. Нині селищною радою проводяться роботи по видаленню та кронуванню зелених насаджень в смт Краснопілля та старостинських округах. Крім того, на центральних вулицях Краснопілля, в місцях масового скупчення людей встановлюються урни для збору сміття. Ця робота буде продовжена і далі. Такі місця будуть облаштовуватись як в центральній садибі, так і в старостинських округах.

Звертаємося до всіх жителів громади долучитися до проведення толоки по благоустрою і озелененню населених пунктів, навести порядок біля власних осель, прибрати будівельні матеріали, закласти квітники біля своїх будинків.

Давайте зробимо все, аби краєвиди Краснопільщини тішили око, щоб наші населені пункти були красивими, впорядкованими, комфортними для проживання.

- Благоустрій - це наша спільна справа, яка потребує постійної уваги, - наголосив Юрій Яремчук.

Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь