A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

ОНОВЛЮЄТЬСЯ МАТЕРІАЛЬНО-ТЕХНІЧНА БАЗА ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ КРАСНОПІЛЬСЬКОЇ ОТГ

Дата: 21.03.2019 13:31
Кількість переглядів: 1023

Юрій Яремчук провів робочу нараду з начальником відділу освіти Краснопільської селищної ради Ларисою Дерв’янченко з питань проведення закупівель для облаштування нового освітнього простору для учнів 1 класів 2019-2020 навчального року, придбання кабінетів природничо-математичних дисциплін, облаштування медіатек у закладах загальної середньої освіти та оновлення матеріально-технічної бази.

- Краснопільська селищна рада в контексті роботи освітньої галузі громади особливу увагу приділяє питанню впровадження концепції Нової української школи, використанню сучасних засобів інформаційних та мультимедійних технологій у навчальному процесі, які в свою чергу впливають на отримання більш якісних знань, - у ході проведення наради зазначив очільник громади.

Сучасне заняття сьогодні неможливо уявити без використання інформаційних та мультимедійних технологій, а вчителю все складніше вдосконалювати освітній процес без допомоги відповідного обладнання. Ці технології вже довели свою ефективність у шкільній освіті. Надаючи різноманітні засоби відображення навчальної інформації у сполученні з інтерактивністю, мультимедія забезпечує якісно новий рівень навчання.

На даний час вивчається питання придбання меблів, мультимедійного обладнання, дидактичних матеріалів для початкової ланки на наступний навчальний рік. Також планується придбання засобів навчання та обладнання для кабінетів природничо-математичного циклу опорного закладу освіти.

Продовжується робота по створенню медіатеки на базі Краснопільської гімназії та планується їх облаштування в інших закладах загальної середньої освіти громади.

- Освітня галузь стрімко рухається вперед, керівники та вчителі повинні йти в ногу зі змінами, а наші заклади мають бути забезпечені необхідним сучасним обладнанням, - резюмував Юрій Яремчук.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь