A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

Працівники відділу соціального захисту населення Краснопільської селищної ради, що надають послуги соціального характеру мешканцям старостинських округів отримали комп’ютерну техніку, яка надійшла від Міністерства соціальної політики України

Дата: 21.03.2019 13:58
Кількість переглядів: 1032

Працівники відділу соціального захисту населення Краснопільської селищної  ради, що надають послуги соціального характеру мешканцям  Самотоївського, Чернеччинського, Хмелівського, Осоївського,  Угроїдського старостинських округів отримали комп’ютерну  техніку,  яка надійшла від Міністерства соціальної політики України в рамках проекту «Модернізація системи соціальної підтримки населення України» за підтримки Світового банку.

Як повідомлялося раніше, Краснопільська селищна рада отримала 12 одиниць оргтехніки – персональні комп’ютери, ноутбуки, багатофункціональні пристрої, які забезпечені  ліцензійними операційними системами та пакетами офісних програм.

Селищним головою Юрієм Яремчуком було передано відповідну техніку  працівникам відділу з метою виконання функцій соціального захисту населення, підвищення ефективності та якості обслуговування мешканців громади.

Крім того, керівник громади провів робочі наради з в.о. старост Хмелівського, Чернеччинського та Самотоївського старостинських округів громади з питань проведення весняної толоки та заходів з благоустрою населених пунктів округів. Також, користуючись нагодою, Юрій Яремчук поспілкувався з директорами Самотоївської та Хмелівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, де обговорив питання розвитку навчальних закладів, облаштування початкової ланки та підготовки шкіл до наступного навчального року.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь