A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

27 березня в територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Краснопільської селищної ради відбулися колективні збори участь в яких взяв селищний голова Юрій Яремчук

Дата: 27.03.2019 19:19
Кількість переглядів: 727

27 березня в територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Краснопільської селищної ради відбулися колективні збори участь в яких взяв селищний голова Юрій Яремчук.

В ході колективних зборів обговорювалися актуальні питання життєдіяльності територіального центру, зокрема можливості розширення надання соціальних послуг громадянам похилого віку та особам з інвалідністю та інші.

Керівник громади ознайомив присутніх із  виконанням програми економічного і соціального розвитку та розповів про перспективи розвитку громади.

Звертаючись до працівників центру селищний голова подякував за сумлінну працю на благо людей та зауважив, що саме завдяки їм у громаді вдається реалізувати організацію надання соціальних послуг громадянам, які перебувають у складних життєвих обставинах і потребують сторонньої допомоги, за місцем проживання.

По завершенню наради  Юрій Яремчук відзначив позитивну роботу територіального центру та наголосив на подальший розвиток надання соціальних послуг.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь