A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

28 березня Юрій Яремчук провів робочу нараду з депутатами селищної ради, які обрані жителями смт Краснопілля та представляють їхні інтереси

Дата: 28.03.2019 19:47
Кількість переглядів: 974

Під час наради було обговорено ряд важливих питань, які безпосередньо стосуються життєдіяльності селища, вирішення нагальних питань благоустрою території округів.

Перш за все Юрій Яремчук проінформував депутатів про основні напрямки роботи селищної ради в галузі дорожнього господарства.

- На даний час було обстежено дороги комунальної власності по вул. Лермонтова, провулках Комунальному, Лікарняному з метою обрахування вартості робіт для проведення ремонту дорожнього покриття, також були підготовлені та направлені листи керівництву Сумської облдержадміністрації, обласної ради, Служби автомобільних доріг у Сумській області щодо    співфінансування робіт по ямковому ремонту, ремонту доріг державного значення, які проходять по території громади в цілому - проінформував селищний голова. 

Також під час наради активно були обговорені питання ремонту тротуарів на території селища, чистки та облаштування колодязів по вулицях, розширення мережі вуличного освітлення селища Краснопілля, зрізу аварійних дерев, благоустрою кладовищ.

Крім того, голова громади проінформував депутатів про хід реалізації ряду проектів в селищній раді: продовження реконструкції опорної школи (внутрішні роботи), розвиток спортивної інфраструктури селища, облаштування нового бібліотечного простору на базі читального залу Краснопільського Палацу культури, продовження реконструкції центральної площі та скверу ім. Леоніда Жаботинського. 

Також в ході розмови обговорено питання створення об’єднання співвласників багатоквартирних будинків, про ряд переваг об’єднання та про програми підтримки, які отримують на сьогоднішній день об’єднання співвласників після створення ОСББ.

На завершення Юрій Яремчук подякував депутатам за активну роботу, надання пропозицій у вирішенні проблем життєдіяльності селища, наголосивши, що тільки спільними зусиллями ми досягнемо успіхів.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь