A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

ПОВНИМ ХОДОМ ТРИВАЄ БЛАГОУСТРІЙ ТА ОЗЕЛЕНЕННЯ ТЕРИТОРІЇ КРАСНОПІЛЬСЬКОЇ ОТГ

Дата: 01.04.2019 19:36
Кількість переглядів: 1169

Найчарівніша пора року весна пробуджує природу і спонукає нас активно взятися за благоустрій та санітарне прибирання навколишнього середовища.

Нині весняна толока на Краснопільщині у розпалі. В рамках цих заходів  трудовими колективами підприємств, установ та організацій, жителями територіальної громади виконано значний обсяг робіт по благоустрою сіл і селищ об’єднаної громади, наведенню санітарного і естетичного порядку, озелененню, впорядкуванню пам’ятників, Меморіалів загиблим воїнам, лісосмуг, ремонт доріг тощо.

Багато зроблено по благоустрою та приведенню в належний санітарний і естетичний стан смт Краснопілля. Зокрема, проведено озеленення на території скверу Л.Жаботинського, колективами місцевих установ та організацій висаджено зелені насадження по вул. Перемоги, вул. Мезенівська, біля стадіону «Колос». Крім цього, філією «Краснопільський райавтодор» ДП «Сумський облавтодор» розпочато роботи з дрібного ямкового ремонту доріг в селищі Краснопілля та старостинських округах.

Жваво проходить весняна толока і в старостинських округах громади. Так, працівниками трудових колективів Угроїдського, Самотоївського, Хмелівського, Осоївського та Чернеччинського округів висаджено понад 300 одиниць зелених насаджень ялівця козацького, ялівця колоновидного та горизонтального, спіреї, туї, самшиту; в Чернеччині посаджено 30 дерев катальпи та 15 дерев форзиції. Здійснюється вирубка порослі на узбіччі доріг до с. Хмелівка, прибирання прилеглої території біля пам’ятників у с. Лозове, смт Угроїди. Також в Угроїдах встановлено нові лавки біля дитячих майданчиків та зупинках громадського транспорту.

- Ми і надалі будемо об’єднувати зусилля, скоординовувати роботу трудових колективів, учнівської молоді, всіх жителів територіальної громади на успішне проведення весняної толоки, - зазначив Юрій Яремчук.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь