A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ КРАСНОПІЛЬСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Дата: 10.04.2019 21:22
Кількість переглядів: 780

10 квітня 2019 року відбулося чергове засідання виконавчого комітету селищної ради, яке провів заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Василь Лавріненко.

Під час засідання було обговорено 12 питань і прийнято відповідні рішення. Це зокрема: «Про затвердження нормативів (норм) питного водопостачання для споживачів с. Хмелівка», «Про надання дозволу на видалення зелених насаджень», «Про заходи щодо запобігання лісовим пожежам та забезпечення пожежної безпеки на території селищної ради», «Про надання допомоги на поховання» та інші.

З метою удосконалення системи охорони здоров’я, поліпшення надання медичної допомоги населенню Сумської області та відповідно до виконання плану першочергових дій по створенню в Сумській області госпітальних округів, затвердженого розпорядженням голови Сумської ОДА №108-ОД від 19.02.2019р., першим питанням було прийнято рішення «Про погодження кандидатури для делегування представника Краснопільської селищної ради до складу Госпітальної ради Сумського госпітального округу», згідно якого було погоджено кандидатуру для делегування до складу Госпітальної ради Сумського госпітального округу представника Краснопільської селищної ради Масалітіну Валентину Михайлівну – головного лікаря КНП «ЦПМСД» Краснопільської  селищної ради.

Про стан роботи по забезпеченню благоустрою, санітарного стану населених пунктів селищної ради проінформувала начальник відділу житлово-комунального господарства, благоустрою та комунальної власності Інна Лісун.

Зокрема вона довела інформацію щодо проведених робіт з благоустрою у 2018 році, також цим рішенням затверджуються відповідні заходи благоустрою населених пунктів громади на 2019 рік. Крім того, згідно додатку даного рішення визначається закріплення вулиць, прилеглих територій, об’єктів благоустрою за підприємствами, організаціями, розташованими на території Краснопільської селищної ради.

З метою ліквідації осередків несанкціонованої (стихійної) торгівлі на території смт Краснопілля, покращення благоустрою селища, дотримання вимог порядку провадження торговельної діяльності та правил торговельного обслуговування на ринку споживчих товарів члени виконкому прийняли рішення «Про впорядкування місць торгівлі на території смт Краснопілля».

Цим рішенням визначено місця торгівлі на території смт Краснопілля торговельні об’єкти при наявності відповідних дозвільних документів, місця для проведення сезонної торгівлі продукції у дрібно роздрібній торговельній мережі, місця для проведення святкової дрібно-роздрібної торгівлі та заборонено торгівлю на території смт Краснопілля  в місцях, не передбачених для торгівлі.

Під час засідання було затверджено план заходів з нагоди відзначення в Краснопільській селищній раді у 2019 році Дня пам’яті та примирення і 74-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Всі проекти рішень, які виносилися на розгляд членів виконавчого комітету були підтримані.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь